FRI JURIDISK RÅDGIVNING!

Ring 040-976434 vardagar mellan 9.00 - 14.30

Kundomdöme på Facebook

 4,9 av 5

Så här tycker våra kunder

Mycket nöjd med Thorlund Juristbyrå som hjälpte mig i en svår tid. Tack
av
Trevliga, hjälpsamma och seriösa!
av

Skriv ett kundomdöme

Bodelningsavtal för sambor i samband med ena sambons bortgång

395 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Beskrivning:

Bodelningsavtal för sambor i samband med ena sambons bortgång. När ett samboförhållande upphör på grund av att den ena sambon avlider ska en bodelning ske om den efterlevande sambon begär det i samband med bouppteckningen.

Med detta bodelningsavtal kan du som är den efterlevande sambon, tillsammans med dödsboet, själv förrätta bodelning utan att blanda in en jurist eller en advokat. I bodelningen ska den så kallade samboegendomen fördelas, det vill säga sådan egendom som ni har införskaffat för det gemensamma boendet, såväl bostad som bohag. Efter att bodelningen är förrättad måste den part som erhållit en fastighet i bodelningen ansöka om lagfart med bodelningsavtalet som grund.

Vårt bodelningsavtal mellan sambor vid den ena sambons bortgång är garanterat juridiskt korrekt och upprättat av en jurist med specialkompetens. Naturligtvis medföljer detaljerade instruktioner för hur ni fyller i dokumenten och du kan ladda ner ditt dokument direkt efter avslutad beställning. Har du frågor före eller efter nedladdning är du alltid välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Kunder som köpt detta dokument har även köpt: