FRI JURIDISK RÅDGIVNING!

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kundomdöme på Facebook

 5 av 5

Så här tycker våra kunder

Tack för mycket god hjälp då det verkligen behövdes! Ni har på ett trevligt och lättförståeligt sätt klargjort svåra juridiska frågor. Era dokument är överskådliga och uttömmande. Med den service ni ger även utöver de skriftliga dokumenten förstår jag inte varför folk går till "vanliga juridikfirmor". Vi har varit till flera sådana utan att få den hjälp vi behövde innan vi hittade er.
av
Är så tacksam för all hjälp jag fått i samband med köp av gåvobrev samt testamente ! Och helt utan extrakostnad !! Det trodde man ju inte existerade. Rekommenderar verkligen Juridiska Dokument.
av
Så glad att jag upptäckte Juridiska Dokument när jag behövde hjälp. Klara papper med bra hjälp får mig att känna både tacksamhet och trygghet. Rekommenderas.
av
Läs fler kundomdömen!
Skriv ett kundomdöme

Dokumentgranskning

795 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Beskrivning:

Dokumentgranskning - Vill du att vi kontrollerar att du fyllt i ditt dokument korrekt och i förekommande fall ger dig förslag på förbättringar? Trots att detaljerade instruktioner medföljer alla våra dokument kan det kännas tryggt att en jurist granskar det du skrivit.

Vi granskar ditt dokument och kontrollerar då att du fyllt i dokumentet korrekt samt att innebörden överensstämmer med din avsikt. Efter att vi granskat ditt dokument skickar vi ett svar till dig där vi bekräftar att allt är korrekt ifyllt eller förklarar vad du måste ändra på. Vi ger även förslag på eventuella förbättringar som du kan göra. Har du ytterligare frågor därefter besvarar vi givetvis dessa. Arvodet inkluderar granskning av ett dokument samt svar på eventuella följdfrågor.

Har du frågor om denna tjänst? Du är alltid välkommen att kontakta våra jurister. Skicka ett meddelande så hjälper vi dig!





Kunder som köpt detta dokument har även köpt: