FRI JURIDISK RÅDGIVNING!

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kundomdöme på Facebook

 4,9 av 5

Så här tycker våra kunder

Inga kundomdömen hittades för den här produkten.
Bli den första att skriva något!


Skriv ett kundomdöme

Gåvobrev utfärdat av jurist

4 950 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Beskrivning:

Gåvobrev utfärdat av jurist

När en gåva överlämnas är det alltid bra att samtidigt utfärda ett gåvobrev. Vid gåva av fastighet är det dessutom ett krav att du har ett gåvobrev för att kunna söka lagfart. I ett gåvobrev kan givaren klargöra de villkor som ska gälla för gåvan. Villkor som är vanliga i gåvobrev är exempelvis att gåvan ska utgöra mottagarens enskilda egendom, gåvan ska inte utgöra förskott på arv och den ska inte kunna överlåtas vidare.

Med denna tjänst får du personlig hjälp av vår jurist att upprätta ett skräddarsytt gåvobrev som passar just dig. Tillsammans med vår jurist kan du i lugn och ro ställa frågor och berätta vad du vill åstadkomma. Vår jurist besvarar dina frågor och följer upp med egna frågor om så krävs för att på bästa sätt ta tillvara dina samt gåvomottagarens intressen. Tillsammans kommer vi fram till en bra lösning för er situation.

När alla dina frågor är besvarade utfärdar vår jurist ditt gåvobrev samt om gåvan är till makar även ett registreringsbrev att skicka in till Skatteverket. De färdiga dokumenten skrivs ut på arkivbeständigt papper och skickas till dig med post tillsammans med instruktioner för underskrift samt eventuell registrering hos Skatteverket.

Har du frågor om denna tjänst är du välkommen att höra av dig till oss på 040-976434 under vår telefontid, vardagar mellan kl 9:00-14:30.