FRI JURIDISK RÅDGIVNING!

Ring 040-976434 vardagar mellan 9.00 - 14.30

Kundomdöme på Facebook

 4,9 av 5

Så här tycker våra kunder

Hade jag vetat att det var så här enkelt att omvandla enskild egendom till giftorättsgods så hade jag gjort det för länge sedan. Juristen på banken skulle ha 4500:- och här kostade det 325:-
av
Trodde inte att det var så här enkelt och bekvämt att skriva ett äktenskapsförord.
av
Mycket bra dokument med bra instruktioner.
av

Skriv ett kundomdöme

Äktenskapsförord - Enskild egendom till giftorättsgods

395 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Beskrivning:

Äktenskapsförord - Enskild egendom till giftorättsgods egendom. Om ni i ett tidigare äktenskapsförord avtalat att all eller viss egendom ska vara enskild egendom kan ni med detta äktenskapsförord ändra detta så att all eller viss enskild egendom blir giftorättsgods. Ni kan också helt upphäva ert tidigare äktenskapsförord.

Med äktenskapsförordet följer även ett registreringsbrev som ni behöver eftersom äktenskapsförordet måste registreras hos Skatteverket för att vara giltigt. Vårt äktenskapsförord är upprättat av en jurist med specialkompetens och givetvis medföljer detaljerade instruktioner för hur ni fyller i dokumenten samt hur ni bäst kombinerar era valda alternativ.

Om ni tvärtom vill omvandla giftorätttsgods till enskild egendom så kan ni beställa ett äktenskapsförord för detta ändamål här: Äktenskapsförord - Giftorättsgods till enskild egendom.

4 sidor (äktenskapsförord inkl registreringsbrev 3 sidor samt instruktioner 1 sida)

Kunder som köpt detta dokument har även köpt: