FRI JURIDISK RÅDGIVNING!

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kundomdöme på Facebook

 4,9 av 5

Så här tycker våra kunder

Inga kundomdömen hittades för den här produkten.
Bli den första att skriva något!


Skriv ett kundomdöme

Äktenskapsförord och skuldebrev utfärdat av jurist

5 450 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Beskrivning:

Äktenskapsförord och skuldebrev utfärdat av jurist

Har du och din make köpt en bostad tillsammans och avser att äga hälften var trots att ni betalat olika mycket i kontantinsats så är denna lösning lämplig för er. Ett skuldebrev kombinerat med ett äktenskapsförord gör att den make som betalade mer i kontantinsats inte riskerar ett orättvist utfall i en framtida bodelning er emellan.

Med denna tjänst får ni personlig hjälp av vår jurist att upprätta ett skräddarsytt paket med ett äktenskapsförord och ett skuldebrev som passar just er situation.

Tillsammans med vår jurist kan ni i lugn och ro ställa frågor och berätta hur er situation ser ut. Vår jurist besvarar era frågor och följer upp med egna frågor om så krävs för att på bästa sätt ta tillvara era intressen. Tillsammans kommer vi fram till en bra lösning för er situation.

När alla era frågor är besvarade utfärdar vår jurist ert äktenskapsförord och skuldebrev. De färdiga dokumenten skrivs ut på arkivbeständigt papper och skickas till er med post tillsammans med instruktioner för underskrift samt registrering hos Skatteverket.

Har du frågor om denna tjänst är du välkommen att höra av dig till oss på 040-976434 under vår telefontid, vardagar mellan kl 9:00-14:30.