FRI JURIDISK RÅDGIVNING!

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kundomdöme på Facebook

 4,9 av 5

Så här tycker våra kunder

Jag är väldigt nöjd! Helt otroligt att man har denna möjligheten, slippa besök och höga advokatarvoden. Snabba svar och alltid trevliga, trots knepiga frågor från mig.
av

Skriv ett kundomdöme

Äktenskapsförord utfärdat av jurist

3 950 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Beskrivning:

Äktenskapsförord utfärdat av jurist

Vill ni omvandla giftorättsgods till enskild egendom och därmed förhindra att egendomen delas er emellan i en bodelning eller vill ni omvandla enskild egendom till giftorättsgods? I så fall måste ni upprätta ett äktenskapsförord.

Med denna tjänst får ni personlig hjälp av vår jurist att upprätta ett skräddarsytt äktenskapsförord som passar just er situation.

Tillsammans med vår jurist kan ni i lugn och ro ställa frågor och berätta hur er situation ser ut. Vår jurist besvarar era frågor och följer upp med egna frågor om så krävs för att på bästa sätt ta tillvara era intressen. Tillsammans kommer vi fram till en bra lösning för er situation.

När alla era frågor är besvarade utfärdar vår jurist ert äktenskapsförord. Det färdiga dokumentet skrivs ut på arkivbeständigt papper och skickas till er med post tillsammans med instruktioner för underskrift samt registrering hos Skatteverket.

Har du frågor om denna tjänst är du välkommen att höra av dig till oss på 040-976434 under vår telefontid, vardagar mellan kl 9:00-14:30.