GRATIS JURIDISK RÅDGIVNING!

Ring 040-976434 vardagar mellan 9.00 - 14.30

Så här tycker våra kunder

Inga kundomdömen hittades för den här produkten.
Bli den första att skriva något!


Skriv ett kundomdöme

Dokumentbevakning

1 698 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Beskrivning:
För en engångskostnad kan du nu säkerställa att dina viktiga juridiska dokument förvaras på ett säkert sätt och att de verkligen kommer fram den dag det behövs.
 
I samarbete med Sveriges Begravningsbyråers Förbund (SBF) kan vi erbjuda dig och din familj en trygg lösning på denna fråga med tjänsten ”Dokumentbevakning”.
 
Med dokumentbevakning kan du på ett säkert sätt förvara upp till tio dokument, exempelvis:
  • Testamenten
  • Samboavtal
  • Gåvobrev
  • Ägarbevis
  • Personliga dokument, såsom vigselbevis, födelsebevis, personlig beskrivning över hur du vill att din begravning ska gå till med mera.
 
SBF erhåller varje vecka uppgifter om avlidna via Skatteverket. Dessa uppgifter kontrolleras då gentemot de dokumentdepåer som finns registrerade hos SBF. Får de en träff på en depå så kontaktas de anhöriga snarast med information om att den avlidne har dokument under dokumentbevakning och om där finns ett testamente osv. Du kan därför vara trygg i att dina dokument alltid kommer fram.
 
Du kan när som helst, mot en avgift, lägga till ett dokument i din depå (upp till 10 dokument/depåavtal) eller be om att få ut dina dokument för att göra ändringar i dem eller komplettera med nya dokument.
 
Har du frågor om dokumentbevakningen kan du alltid kontakta oss såväl före som efter din beställning.
 
Ditt avtal om dokumentbevakning kan du ladda ner direkt efter avslutad beställning.