FRI JURIDISK RÅDGIVNING!

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kundomdöme på Facebook

 4,9 av 5

Så här tycker våra kunder

Inga kundomdömen hittades för den här produkten.
Bli den första att skriva något!


Skriv ett kundomdöme

Fullmakt utfärdad av jurist

2 950 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Beskrivning:

Fullmakt utfärdad av jurist

Om du själv inte har möjlighet att handha ett ärende kan du skriva en fullmakt som du lämnar till den person som ska utföra ärendet i ditt ställe. Fullmakten kan gälla ett specifikt ärende eller inom ett specifikt område och du kan välja om fullmakten ska gälla tills vidare eller om den ska vara tidsbegränsad.

Med denna tjänst får du personlig hjälp av vår jurist att upprätta en skräddarsydd fullmakt som passar just din situation. Tillsammans med vår jurist kan du i lugn och ro ställa dina frågor och berätta vad du vill åstadkomma med fullmakten. Vår jurist besvarar dina frågor och följer upp med egna frågor om så krävs, för att på bästa sätt ta tillvara dina intressen. Tillsammans kommer vi fram till en bra lösning för din situation.

När alla dina frågor är besvarade utfärdar vår jurist din fullmakt, skriver ut den på arkivbeständigt papper och skickar den till dig med post.

Har du frågor om denna tjänst är du välkommen att höra av dig till oss på 040-976434 under vår telefontid, vardagar mellan kl 9:00-14:30.