FRI JURIDISK RÅDGIVNING!

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kundomdöme på Facebook

 4,9 av 5

ÖVER 60 000 NÖJDA KUNDER!

Så här tycker våra kunder:

Vi är mycket nöjda med vårt samboavtal och testamente från Juridiska Dokument. Tryggt och enkelt!
av
Vi är väldigt nöjda med dokumenten och hjälpen vi fick via e-post och telefon. Tack!
av
Efter ett par klick var dokumentet betalt och nedladdat. Snabbt och enkelt.
av
Superkompetenta och vänliga!!!
av
Kan helt klart rekommenderas. Bra ansökan som är lätt att använda.
av
Allt ok!
av
Superkompetenta och vänliga!!!
av
Trodde inte att det var så här enkelt och bekvämt att skriva ett äktenskapsförord.
av
Ett detaljerat och bra hyreskontrakt !
av
Dokumenten är enkla att fylla i. Väl spenderade pengar.
av
Mycket bra !!!
av
Jag kan helt klart rekommendera detta.
av
Mycket bra dokument med bra instruktioner.
av
Smidigt och väldigt enkelt till grymt bra pris. Fick otroligt snabbt svar på mitt mail. Topp betyg!
av
Betydligt billigare än att gå till bankjuristen och följer man instruktionerna så är detta testamentet minst lika bra.
av
Andrahandskontrakt och telefonsupport till det priset är knappast hutlöst. Lär återkomma. Tack!
av
Dokumentet är lätt att använda och har bra instruktioner.
av
Bra dokument till ett överkomligt pris. Trevliga
av
Jag råkade slarva bort avtalet. Ett snabbt samtal till kundsupport och jag hade avtalet på min dator igen efter ett par minuter. Outstanding!
av
Inget att klaga på. Snygga dokument och förstklassig support.
av
Andra gången jag handlar hos er. Lika nöjd denna gång med era dokument och er telefonsupport.
av
Är kund sedan tidigare och blev lika nöjd denna gången. Ni är alltid lika hjälpsamma och dokumenten är lätta att använda.
av
Som jag googlat efter detta! Jag är väldigt nöjd. Tackar för hjälpen på chatten.
av
Precis vad vi letade efter. Bra dokument som är lätta att använda.
av
Tackar för ett fantastiskt bemötande och klara svar i chatt. Perfekt!!
av
Ska erkänna att jag var lite skeptisk till en början med tanke på det låga priset. Men detta var en väldigt positiv upplevelse med bra dokument och föredömlig telefonsupport. Återkommer garanterat i framtiden. Tack!
av
Jag är väldigt nöjd med servicen, kunde inte vara bättre. Väldigt skönt att veta att man kan ringa om man har frågor. Dessutom hanteras önskemålen snabbt och smidigt. Rekommenderar helt klart er hädanefter!
av
Jag och min fru är mycket nöjda med dokumenten och supporten vi fick. Supporten är vänlig och omtänksam.
av
Bra dokument som är lätta att använda. I priset ingår juridisk support. Helt oslagbart!
av
Hade jag vetat att det var så här enkelt att omvandla enskild egendom till giftorättsgods så hade jag gjort det för länge sedan. Juristen på banken skulle ha 4500:- och här kostade det 325:-
av
Imponerande! Klart prisvärt! Att det sedan även ingår support är väldigt bra, trots att vi inte behövde det denna gång. Tack!
av
Jag är jättenöjd med dokumenten och supertacksam för hjälpen med vilket dokument jag skulle fylla i när jag velade mellan 2 och skickade mail till er. Snabbt svar och supertrevlig service! Jag kommer absolut rekommendera er till mina vänner som liksom jag inte är gifta men har barn tillsammans, tusen tack för att ni skapat denna smidiga och prisvärda tjänsten!
av
Jag är mycket nöjd med servicen! Jag har bara positiva tankar om Juridiska Dokument. Då jag vid ett tillfälle kände att jag behövde goda juridiska råd så blev jag mycket vänligt, professionellt och lättförståeligt bemött! Jag tänker absolut att rekommendera Juridiska Dokument till mina nära och kära.
av
Mycket nöjd med kontrakt och service, kände mig mycket trygg med Er. Gjorde att jag kunde genomföra försäljningen av en bostadsrätt utan inblandning av mäklare. Både jag som säljare och köparen supernöjda!
av
De dokument som jag köpt av Thorlund Juristbyrå AB har varit till fantastiskt god nytta. De var pedagogiskt utformade, tydliga och lätta att tolka och förstå. Jag nyttjade också möjligheten att kontakta er per telefon. Den information jag då fick har haft stor betydelse i samband med ansökan om äktenskapsförord och utformning av bl.a. testamenten. Bemötandet var ytterst professionellt och trevligt. Mina rekommendationer är de bästa! Med vänlig hälsning och tack! Ewa Mannerstål Wilhelmsson
av
Mycket nöjd med dokumentet. Bra rådgivning. Prisvärt!
av
Jag hade precis en sjukt informativt samtal inför ett köp av dokument och insåg exakt hur lite jag visste om testamenten och samboavtal. Otroligt bra rådgivning, innan jag ens köpt något. Skulle förmodligen acceptera en faktura, så nöjd är jag.
av
Mycket nöjd. Köpte avtalet för att sälja en sommarstuga. Klar och tydlig information om hur avtalet skulle fyllas i, vilket hjälpte mig som är helt okunning i juridik. Fick snabb hjälp via support. Jättebra!
av
Trevliga, hjälpsamma och seriösa!
av
Stort TACK Thorlund Juristbyrå för den fina hjälp och service som ni gett oss . Är imponerad och förvånad av denna faktiskt enkla o snabba hanteringen av vårt ärende. Juridiken är ju vanligtvis för amatörer ett svårknäckt ämne, dessutom i de flesta fall väldigt ovänligt för plånboken. Dock inte i vårt fall. Vi rekommenderar varmt att man vid behov av juridisk hjälp kontaktar Thorlund Juristbyrå.
av
Jättebra information om dokumenten och snabbt svar på mina önskemål. Väldigt bra bemötande .
av
bra dokument. snabb och kunnig kontakt.
av
Mycket proffsigt bemötande, snabb återkoppling vid frågor. Kan absolut rekommenderas
av
Stort tack för er utomordentligt fantastiska pedagogiska förmåga att göra juridiska termer mer lättförståeligt och ett underbart vänliga bemötande! Ert koncept med juridiska dokument är toppen! Rekommenderas varmt!
av
Stort tack för er utomordentligt fantastiska pedagogiska förmåga att göra juridiska termer mer lättförståeligt och ett underbart vänliga bemötande! Ert koncept med juridiska dokument är toppen! Rekommenderas varmt!
av
Fick exemplarisk hjälp av denna sida! Först tydliga och pedagogiska dokument man verkligen litar på. Sedan hade jag några kompletterande funderingar kring skuldebrev och även testamente. Jag fick då förstklassig support som förutom att svara väldigt snabbt också lade ned tid och energi på att räta ut mina frågetecken både pedagogiskt och tålmodigt. Jag investerade i två olika former av dokument från denna sida för ca 600 kr totalt. En bråkdel av vad det skulle kostat att sitta ned med en jurist på stan. Och för detta fick jag som sagt både klockrena dokument och instruktioner, både direkt i dokumenten och i den personliga supporten. Nyttjade både chattfunktionen och mail - båda lika snabba. 5 solar eller stjärnor i betyg, utan tvekan!
av
Medkännande och kunniga. Fick bra hjälp med de dokument som jag behövde.
av
Jag använde mallen för arvskifte och känner mig nöjd. Bra instruktioner medföljde för att fylla i dokumentet, och bra att kunna få juridisk support vid behov. Eftersom jag var väl insatt i bouppteckningen behövde jag framförallt hjälp med form och uppställning för arvskiftet. Jag tycker att Juridiska Dokument är ett mycket bra och prisvärt alternativ.
av
Jag är verkligen nöjd med den service som levererats av Thorlund Juristbyrå AB. Köpte två olika dokument via webbshoppen och det var enkla och begripbara dokument. Hade en del frågor som jag ställde endera via chatten eller e-post och dessa besvarades utan dröjsmål. Det är ju inte helt enkelt att som privatperson sätta sig in i juridikens alla turer men med personlig kontakt, Carola Rönnqvist, så har jag/vi löst mina frågeställningar. Tycker Thorlund Juristbyrå har en prisbild som är mycket tilltalande, dokumenten man behöver kostar inte en förmögenhet och skulle man behöva support så finns den att tillgå endera via telefon, chatt eller e-post. Rekommenderar de som behöver juridiska dokument eller juridisk rådgivning att anlita Thorlund Juristbyrå AB!
av
Otroligt värdefull tjänst ni tillhandahåller! Fick svar direkt på saker jag försökt ta reda på under lång tid innan. Beställde också bodelnings blanketter genom er. Snabba svar och lysande service, som är så otroligt viktigt när man är i ett utsatt läge.
av