GRATIS JURIDISK RÅDGIVNING!

Ring 040-976434 vardagar mellan 9.00 - 14.30

Kundomdöme på Facebook

 4,9 av 5

ÖVER 50 000 NÖJDA KUNDER!

Så här tycker våra kunder:

Ville bara tacka för att ni finns. Första juristbyrån jag kom i kontakt med som verkligen ville hjälpa och inte bara tjäna pengar. Det som tre andra jurister plus min personliga bankman beskrev som väldigt krångligt och att ett personligt möte där de skulle debitera två timmar var ett måste. Löste ni med ett telefonsamtal på tre minuter och med ert bodelningsavtal jag köpte via Juridiska Dokument.
av
Vi är mycket nöjda med vårt samboavtal och testamente från Juridiska Dokument. Tryggt och enkelt!
av
Professionella och strukturerade dokument. Servicen var dessutom över förväntan!
av
Det var verkligen inte alls så svårt som vi trodde att det skulle vara. Bra och lättfattliga instruktioner. Klart prisvärt!
av
Efter ett par klick var dokumentet betalt och nedladdat. Snabbt och enkelt.
av
Positivt överraskad
av
Snabbt, enkelt och billigt!
av
Kan helt klart rekommenderas. Bra ansökan som är lätt att använda.
av
Superkompetenta och vänliga!!!
av
Bra andrahandskontrakt, enkelt att använda.
av
Ett detaljerat och bra hyreskontrakt !
av
Dokumenten är enkla att fylla i. Väl spenderade pengar.
av
Smart tjänst som fungerar alldeles utmärkt!
av
Allt fungerade fint och dokumenten var förstklassiga.
av
Mycket bra dokument med bra instruktioner.
av
Betydligt billigare än att gå till bankjuristen och följer man instruktionerna så är detta testamentet minst lika bra.
av
Har sett flera dyrare alternativ på internet och jag kan inte tänka mig att de är bättre. Fick mina frågor besvarade per telefon. Bra dokument och hjälpsamma människor.
av
Pratade med en trevlig kvinna som hjälpte mig välja rätt dokument.
av
Er telefonrådgivning är guld värd. Nästa gång jag behöver något kommer jag till er.
av
Dokumentet är lätt att använda och har bra instruktioner.
av
Bra dokument till ett överkomligt pris. Trevliga
av
Jag råkade slarva bort avtalet. Ett snabbt samtal till kundsupport och jag hade avtalet på min dator igen efter ett par minuter. Outstanding!
av
Andra gången jag handlar hos er. Lika nöjd denna gång med era dokument och er telefonsupport.
av
Är kund sedan tidigare och blev lika nöjd denna gången. Ni är alltid lika hjälpsamma och dokumenten är lätta att använda.
av
Ska erkänna att jag var lite skeptisk till en början med tanke på det låga priset. Men detta var en väldigt positiv upplevelse med bra dokument och föredömlig telefonsupport. Återkommer garanterat i framtiden. Tack!
av
Super bra service, sakliga, kunniga, konkreta och snabba!
av
Kan verkligen rekomendera detta företag, fick svar på mina frågor blixtsnabbt via chatten
av
Jag är väldigt nöjd med servicen, kunde inte vara bättre. Väldigt skönt att veta att man kan ringa om man har frågor. Dessutom hanteras önskemålen snabbt och smidigt. Rekommenderar helt klart er hädanefter!
av
Jag är väldigt nöjd med servicen, kunde inte vara bättre. Väldigt skönt att veta att man kan ringa om man har frågor. Dessutom hanteras önskemålen snabbt och smidigt. Rekommenderar helt klart er hädanefter!
av
Jag och min fru är mycket nöjda med dokumenten och supporten vi fick. Supporten är vänlig och omtänksam.
av
Jag är jättenöjd med dokumenten och supertacksam för hjälpen med vilket dokument jag skulle fylla i när jag velade mellan 2 och skickade mail till er. Snabbt svar och supertrevlig service! Jag kommer absolut rekommendera er till mina vänner som liksom jag inte är gifta men har barn tillsammans, tusen tack för att ni skapat denna smidiga och prisvärda tjänsten!
av
Jag är väldigt nöjd med servicen som jag fått av er. Dokumenten med beskrivningar är väldigt tydliga och underlättar enormt när man ska fylla i dem. Det är toppen att ni finns. Alla människor har inte råd att betala dyra arvoden för juristtjänster. Tusen tack för all hjälp, ni är guld värda!"
av
De dokument som jag köpt av Thorlund Juristbyrå AB har varit till fantastiskt god nytta. De var pedagogiskt utformade, tydliga och lätta att tolka och förstå. Jag nyttjade också möjligheten att kontakta er per telefon. Den information jag då fick har haft stor betydelse i samband med ansökan om äktenskapsförord och utformning av bl.a. testamenten. Bemötandet var ytterst professionellt och trevligt. Mina rekommendationer är de bästa! Med vänlig hälsning och tack! Ewa Mannerstål Wilhelmsson
av
Jag är väldigt nöjd! Ni gjorde något, som för mig verkade väldigt komplicerat, väldigt lätt och smidigt!
av
Jag är väldigt nöjd med den service jag fått av er. Dokumentet är smidigt och ni har gett enkla instruktioner till hur vi skall gå till väga. Jag ställde även en fråga till er innan jag beställde dokumentet och jag fick väldigt snabbt svar på min fråga. Detta är en väldigt smart och smidig lösning på ett annars krångligt moment för någon som inte alls är insatt i ämnet. Att skriva testamente upplevs nog ofta som något svårt och komplicerat, iallafall från min sida. Ni lyckas dock göra detta otroligt enkelt och lättförståeligt och dessutom till ett väldigt förmånligt pris. Skulle man inte förstå dokumentet finns ni även tillgängliga för kunden i form av rådgivning och då tycker jag att ni gjort allt ni kan för att möta kundens behov. Jag kommer definitivt rekommendera er till mina vänner!
av
Trots att dokumentet jag köpte inte var tillämpligt på just min situation fick jag helt suverän hjälp och svar på alla mina frågor. Det visade sig dessutom att en del av mina problem uppkommit p g a att jag tidigare anlitat en jurist från min lokala bank, i stället för en riktig jurist. Kommer hädanefter aldrig att anlita någon annan!
av
Jag hade precis en sjukt informativt samtal inför ett köp av dokument och insåg exakt hur lite jag visste om testamenten och samboavtal. Otroligt bra rådgivning, innan jag ens köpt något. Skulle förmodligen acceptera en faktura, så nöjd är jag.
av
Vi är mycket nöjda! Ett smidigt och mycket prisvärt sätt att ordna sina viktiga dokument på. Äntligen blev det av och ett stort plus för det trevliga och professionella bemötandet via telefon. Tack!
av
Jag är så nöjd. Glad att jag hittade ER på nätet. Att få hjälp att få ner mina amatörskrivna tankar till ett juridiskt dokument har gjort att jag nu känner mig så trygg. Att kunna sitta hemma i sin trygga tillvaro, men ändå nära kontakt med kunskapen hos Juridiska Dokument... det är den mest positiva känslan jag har. Trevligt, personligt och proffsigt.
av
Varmt och trevligt bemötande. Bra dokument och mycket trevliga människor.
av
bra dokument. snabb och kunnig kontakt.
av
Mycket proffsigt bemötande, snabb återkoppling vid frågor. Kan absolut rekommenderas
av
Perfekta dokument för ett rimligt pris.
av
Varm och trevlig, tydlig och hjälpsam. Stort tack! Efter att ha ringt runt till både surmulna och dyra jurister är jag väldigt glad över att komma över Thorlund Juristbyrå och köpa min bodelning härigenom. Något annat än 5 stjärnor vore missvisande.
av
Stort tack för er utomordentligt fantastiska pedagogiska förmåga att göra juridiska termer mer lättförståeligt och ett underbart vänliga bemötande! Ert koncept med juridiska dokument är toppen! Rekommenderas varmt!
av
Stort tack, för era snabba och lättförståeliga kommentarer om framtidsfullmakt. Det juridiska dokumentet är uttömmande. Jag är utomordentligt nöjd.
av
Fick exemplarisk hjälp av denna sida! Först tydliga och pedagogiska dokument man verkligen litar på. Sedan hade jag några kompletterande funderingar kring skuldebrev och även testamente. Jag fick då förstklassig support som förutom att svara väldigt snabbt också lade ned tid och energi på att räta ut mina frågetecken både pedagogiskt och tålmodigt. Jag investerade i två olika former av dokument från denna sida för ca 600 kr totalt. En bråkdel av vad det skulle kostat att sitta ned med en jurist på stan. Och för detta fick jag som sagt både klockrena dokument och instruktioner, både direkt i dokumenten och i den personliga supporten. Nyttjade både chattfunktionen och mail - båda lika snabba. 5 solar eller stjärnor i betyg, utan tvekan!
av
Seriösa, vänliga och hjälpsamma.
av
Medkännande och kunniga. Fick bra hjälp med de dokument som jag behövde.
av
Mycket nöjd med Thorlund Juristbyrå som hjälpte mig i en svår tid. Tack
av