FRI JURIDISK RÅDGIVNING!

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kundomdöme på Facebook

 4,9 av 5

ÖVER 50 000 NÖJDA KUNDER!

Så här tycker våra kunder:

Professionella och strukturerade dokument. Servicen var dessutom över förväntan!
av
Vi är väldigt nöjda med dokumenten och hjälpen vi fick via e-post och telefon. Tack!
av
Efter ett par klick var dokumentet betalt och nedladdat. Snabbt och enkelt.
av
Superkompetenta och vänliga!!!
av
Bra andrahandskontrakt, enkelt att använda.
av
Ett detaljerat och bra hyreskontrakt !
av
Mycket bra !!!
av
Smart tjänst som fungerar alldeles utmärkt!
av
Allt fungerade fint och dokumenten var förstklassiga.
av
Mycket bra dokument med bra instruktioner.
av
Perfekt! Snabb leverans
av
Bra dokument och bra support!
av
Precis vad jag behövde. Bra instruktioner och enkelt att använda.
av
Smidigt och väldigt enkelt till grymt bra pris. Fick otroligt snabbt svar på mitt mail. Topp betyg!
av
Betydligt billigare än att gå till bankjuristen och följer man instruktionerna så är detta testamentet minst lika bra.
av
Detta är andra gången som jag handlar hos er. Det känns tryggt att man kan nå er per telefon.
av
Andrahandskontrakt och telefonsupport till det priset är knappast hutlöst. Lär återkomma. Tack!
av
Bra dokument till en låg kostnad som jag kunde ladda ner direkt. Bättre support än vad man har rätt att förvänta sig till det priset.
av
Alltid lika enkelt och smidigt att ladda ner avtal härifrån. Rekommenderas verkligen
av
Andra gången jag handlar hos er. Lika nöjd denna gång med era dokument och er telefonsupport.
av
Är kund sedan tidigare och blev lika nöjd denna gången. Ni är alltid lika hjälpsamma och dokumenten är lätta att använda.
av
Som jag googlat efter detta! Jag är väldigt nöjd. Tackar för hjälpen på chatten.
av
Precis vad vi letade efter. Bra dokument som är lätta att använda.
av
Jag vill tacka dig för den utmärkta servicen. Det är inte ofta man får så bra service som du gett mig. Ha en bra helg!
av
Ska erkänna att jag var lite skeptisk till en början med tanke på det låga priset. Men detta var en väldigt positiv upplevelse med bra dokument och föredömlig telefonsupport. Återkommer garanterat i framtiden. Tack!
av
Super bra service, sakliga, kunniga, konkreta och snabba!
av
Jättetrevligt bemötande, hjälpte hela tiden till per telefon när man var osäker. Kan varmt rekommenderas
av
Jag är väldigt nöjd med servicen, kunde inte vara bättre. Väldigt skönt att veta att man kan ringa om man har frågor. Dessutom hanteras önskemålen snabbt och smidigt. Rekommenderar helt klart er hädanefter!
av
Jag är väldigt nöjd med servicen, kunde inte vara bättre. Väldigt skönt att veta att man kan ringa om man har frågor. Dessutom hanteras önskemålen snabbt och smidigt. Rekommenderar helt klart er hädanefter!
av
Jag är väldigt nöjd med servicen, kunde inte vara bättre. Väldigt skönt att veta att man kan ringa om man har frågor. Dessutom hanteras önskemålen snabbt och smidigt. Rekommenderar helt klart er hädanefter!
av
Jag har inget som helst negativt att säga om detta. Dokumenten var mycket bra och supporten om möjligt ännu bättre.
av
Hade jag vetat att det var så här enkelt att omvandla enskild egendom till giftorättsgods så hade jag gjort det för länge sedan. Juristen på banken skulle ha 4500:- och här kostade det 325:-
av
Smidigt, enkelt och otroligt prisvärt. Vi fick våra frågor besvarade av juristen och dokumenten tog 10 minuter att fylla i. Det var mycket lättare än vad jag hade kunnat föreställa mig.
av
Jag är mycket nöjd med servicen! Jag har bara positiva tankar om Juridiska Dokument. Då jag vid ett tillfälle kände att jag behövde goda juridiska råd så blev jag mycket vänligt, professionellt och lättförståeligt bemött! Jag tänker absolut att rekommendera Juridiska Dokument till mina nära och kära.
av
Jag är väldigt nöjd med servicen som jag fått av er. Dokumenten med beskrivningar är väldigt tydliga och underlättar enormt när man ska fylla i dem. Det är toppen att ni finns. Alla människor har inte råd att betala dyra arvoden för juristtjänster. Tusen tack för all hjälp, ni är guld värda!"
av
Jag är väldigt nöjd med den service jag fått av er. Dokumentet är smidigt och ni har gett enkla instruktioner till hur vi skall gå till väga. Jag ställde även en fråga till er innan jag beställde dokumentet och jag fick väldigt snabbt svar på min fråga. Detta är en väldigt smart och smidig lösning på ett annars krångligt moment för någon som inte alls är insatt i ämnet. Att skriva testamente upplevs nog ofta som något svårt och komplicerat, iallafall från min sida. Ni lyckas dock göra detta otroligt enkelt och lättförståeligt och dessutom till ett väldigt förmånligt pris. Skulle man inte förstå dokumentet finns ni även tillgängliga för kunden i form av rådgivning och då tycker jag att ni gjort allt ni kan för att möta kundens behov. Jag kommer definitivt rekommendera er till mina vänner!
av
Återkommer hit gång på gång. Förra gången skrev vi testamente och denna gång blev det ett regressavtal. Tack för väldigt bra rådgivning.
av
Vi är mycket nöjda! Ett smidigt och mycket prisvärt sätt att ordna sina viktiga dokument på. Äntligen blev det av och ett stort plus för det trevliga och professionella bemötandet via telefon. Tack!
av
Jag vill tacka för suverän hjälp med att hitta rätt dokument. Vi har länge diskuterat om att skriva testamente, men ej blivit färdiga till att boka tid hos en advokat. Därför var detta en jättebra lösning. Enkelt att följa och med era råd ännu enklare. Jag har redan rekommenderat er till mina vänner som har särkullbarn och helt saknar juridiska papper dom emellan. Tack än en gång!
av
Trevliga, hjälpsamma och seriösa!
av
Stort TACK Thorlund Juristbyrå för den fina hjälp och service som ni gett oss . Är imponerad och förvånad av denna faktiskt enkla o snabba hanteringen av vårt ärende. Juridiken är ju vanligtvis för amatörer ett svårknäckt ämne, dessutom i de flesta fall väldigt ovänligt för plånboken. Dock inte i vårt fall. Vi rekommenderar varmt att man vid behov av juridisk hjälp kontaktar Thorlund Juristbyrå.
av
Jättebra information om dokumenten och snabbt svar på mina önskemål. Väldigt bra bemötande .
av
Enkla fina dokument, lätta fylla i. Snabb leverans. Jättebra hjälp på telefon med snabba svar. Kanonbra
av
Mycket proffsigt bemötande, snabb återkoppling vid frågor. Kan absolut rekommenderas
av
Varm och trevlig, tydlig och hjälpsam. Stort tack! Efter att ha ringt runt till både surmulna och dyra jurister är jag väldigt glad över att komma över Thorlund Juristbyrå och köpa min bodelning härigenom. Något annat än 5 stjärnor vore missvisande.
av
Stort tack för er utomordentligt fantastiska pedagogiska förmåga att göra juridiska termer mer lättförståeligt och ett underbart vänliga bemötande! Ert koncept med juridiska dokument är toppen! Rekommenderas varmt!
av
Stort tack för er utomordentligt fantastiska pedagogiska förmåga att göra juridiska termer mer lättförståeligt och ett underbart vänliga bemötande! Ert koncept med juridiska dokument är toppen! Rekommenderas varmt!
av
Seriösa, vänliga och hjälpsamma.
av
Medkännande och kunniga. Fick bra hjälp med de dokument som jag behövde.
av
Otroligt värdefull tjänst ni tillhandahåller! Fick svar direkt på saker jag försökt ta reda på under lång tid innan. Beställde också bodelnings blanketter genom er. Snabba svar och lysande service, som är så otroligt viktigt när man är i ett utsatt läge.
av