FRI JURIDISK RÅDGIVNING!

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kundomdöme på Facebook

 4,9 av 5

ÖVER 60 000 NÖJDA KUNDER!

Så här tycker våra kunder:

Vi är mycket nöjda med vårt samboavtal och testamente från Juridiska Dokument. Tryggt och enkelt!
av
Professionella och strukturerade dokument. Servicen var dessutom över förväntan!
av
Vi är väldigt nöjda med dokumenten och hjälpen vi fick via e-post och telefon. Tack!
av
Positivt överraskad
av
Snabbt, enkelt och billigt!
av
Mkt bra
av
Kan helt klart rekommenderas. Bra ansökan som är lätt att använda.
av
Allt ok!
av
Superkompetenta och vänliga!!!
av
Trodde inte att det var så här enkelt och bekvämt att skriva ett äktenskapsförord.
av
Mycket bra !!!
av
Smart tjänst som fungerar alldeles utmärkt!
av
Allt fungerade fint och dokumenten var förstklassiga.
av
Smidigt och väldigt enkelt till grymt bra pris. Fick otroligt snabbt svar på mitt mail. Topp betyg!
av
Trevligt bemötande när jag ringde idag. Tack för all hjälp!
av
Andrahandskontrakt och telefonsupport till det priset är knappast hutlöst. Lär återkomma. Tack!
av
Pratade med en trevlig kvinna som hjälpte mig välja rätt dokument.
av
Er telefonrådgivning är guld värd. Nästa gång jag behöver något kommer jag till er.
av
Dokumentet är lätt att använda och har bra instruktioner.
av
Snabbt,smidigt och ett professionellt bemötande. Mycket prisvärt.
av
Bra dokument till en låg kostnad som jag kunde ladda ner direkt. Bättre support än vad man har rätt att förvänta sig till det priset.
av
Jag råkade slarva bort avtalet. Ett snabbt samtal till kundsupport och jag hade avtalet på min dator igen efter ett par minuter. Outstanding!
av
Inget att klaga på. Snygga dokument och förstklassig support.
av
Alltid lika enkelt och smidigt att ladda ner avtal härifrån. Rekommenderas verkligen
av
Hade bokat tid med bankens jurist innan jag hittade detta, det var bara att avboka. Mycket nöjd!
av
Precis vad vi letade efter. Bra dokument som är lätta att använda.
av
Ska erkänna att jag var lite skeptisk till en början med tanke på det låga priset. Men detta var en väldigt positiv upplevelse med bra dokument och föredömlig telefonsupport. Återkommer garanterat i framtiden. Tack!
av
Jättetrevligt bemötande, hjälpte hela tiden till per telefon när man var osäker. Kan varmt rekommenderas
av
Jag är väldigt nöjd med servicen, kunde inte vara bättre. Väldigt skönt att veta att man kan ringa om man har frågor. Dessutom hanteras önskemålen snabbt och smidigt. Rekommenderar helt klart er hädanefter!
av
Jag är väldigt nöjd med servicen, kunde inte vara bättre. Väldigt skönt att veta att man kan ringa om man har frågor. Dessutom hanteras önskemålen snabbt och smidigt. Rekommenderar helt klart er hädanefter!
av
Smidigt, enkelt och otroligt prisvärt. Vi fick våra frågor besvarade av juristen och dokumenten tog 10 minuter att fylla i. Det var mycket lättare än vad jag hade kunnat föreställa mig.
av
De dokument som jag köpt av Thorlund Juristbyrå AB har varit till fantastiskt god nytta. De var pedagogiskt utformade, tydliga och lätta att tolka och förstå. Jag nyttjade också möjligheten att kontakta er per telefon. Den information jag då fick har haft stor betydelse i samband med ansökan om äktenskapsförord och utformning av bl.a. testamenten. Bemötandet var ytterst professionellt och trevligt. Mina rekommendationer är de bästa! Med vänlig hälsning och tack! Ewa Mannerstål Wilhelmsson
av
Tack för mycket god hjälp då det verkligen behövdes! Ni har på ett trevligt och lättförståeligt sätt klargjort svåra juridiska frågor. Era dokument är överskådliga och uttömmande. Med den service ni ger även utöver de skriftliga dokumenten förstår jag inte varför folk går till "vanliga juridikfirmor". Vi har varit till flera sådana utan att få den hjälp vi behövde innan vi hittade er.
av
Tack för mycket god hjälp då det verkligen behövdes! Ni har på ett trevligt och lättförståeligt sätt klargjort svåra juridiska frågor. Era dokument är överskådliga och uttömmande. Med den service ni ger även utöver de skriftliga dokumenten förstår jag inte varför folk går till "vanliga juridikfirmor". Vi har varit till flera sådana utan att få den hjälp vi behövde innan vi hittade er.
av
Mycket nöjd med dokumentet. Bra rådgivning. Prisvärt!
av
Jag hade precis en sjukt informativt samtal inför ett köp av dokument och insåg exakt hur lite jag visste om testamenten och samboavtal. Otroligt bra rådgivning, innan jag ens köpt något. Skulle förmodligen acceptera en faktura, så nöjd är jag.
av
Vi är mycket nöjda! Ett smidigt och mycket prisvärt sätt att ordna sina viktiga dokument på. Äntligen blev det av och ett stort plus för det trevliga och professionella bemötandet via telefon. Tack!
av
Jag vill tacka för suverän hjälp med att hitta rätt dokument. Vi har länge diskuterat om att skriva testamente, men ej blivit färdiga till att boka tid hos en advokat. Därför var detta en jättebra lösning. Enkelt att följa och med era råd ännu enklare. Jag har redan rekommenderat er till mina vänner som har särkullbarn och helt saknar juridiska papper dom emellan. Tack än en gång!
av
Tack för all hjälp i en svår stund! Vi är väldigt tillfreds med både dokumenten och rådgivningen.
av
Jättebra information om dokumenten och snabbt svar på mina önskemål. Väldigt bra bemötande .
av
Enkla fina dokument, lätta fylla i. Snabb leverans. Jättebra hjälp på telefon med snabba svar. Kanonbra
av
bra dokument. snabb och kunnig kontakt.
av
Mycket proffsigt bemötande, snabb återkoppling vid frågor. Kan absolut rekommenderas
av
Perfekta dokument för ett rimligt pris.
av
Stort tack för er utomordentligt fantastiska pedagogiska förmåga att göra juridiska termer mer lättförståeligt och ett underbart vänliga bemötande! Ert koncept med juridiska dokument är toppen! Rekommenderas varmt!
av
Seriösa, vänliga och hjälpsamma.
av
Medkännande och kunniga. Fick bra hjälp med de dokument som jag behövde.
av
Jag är väldigt nöjd med den service jag fått. De dokument jag köpt av er, ett testamente för 5 år sedan och nu framtidsfullmakten är bägge två tydliga och lätta att förstå eftersom ni har en sådan pedagogisk uppläggning med förklaringar punkt för punkt. Att dessutom kunna ringa, såsom jag gjorde igår och få gratis rådgivning var oerhört generöst och informationen från Carola var var rak, tydlig och med värme - TACK! Så jag har bara positivt att säga om er!
av
Jag är verkligen nöjd med den service som levererats av Thorlund Juristbyrå AB. Köpte två olika dokument via webbshoppen och det var enkla och begripbara dokument. Hade en del frågor som jag ställde endera via chatten eller e-post och dessa besvarades utan dröjsmål. Det är ju inte helt enkelt att som privatperson sätta sig in i juridikens alla turer men med personlig kontakt, Carola Rönnqvist, så har jag/vi löst mina frågeställningar. Tycker Thorlund Juristbyrå har en prisbild som är mycket tilltalande, dokumenten man behöver kostar inte en förmögenhet och skulle man behöva support så finns den att tillgå endera via telefon, chatt eller e-post. Rekommenderar de som behöver juridiska dokument eller juridisk rådgivning att anlita Thorlund Juristbyrå AB!
av
Otroligt värdefull tjänst ni tillhandahåller! Fick svar direkt på saker jag försökt ta reda på under lång tid innan. Beställde också bodelnings blanketter genom er. Snabba svar och lysande service, som är så otroligt viktigt när man är i ett utsatt läge.
av