FRI JURIDISK RÅDGIVNING!

Ring 040-976434 vardagar mellan 9.00 - 14.30

Kundomdöme på Facebook

 4,9 av 5

ÖVER 50 000 NÖJDA KUNDER!

Så här tycker våra kunder:

Vi är mycket nöjda med vårt samboavtal och testamente från Juridiska Dokument. Tryggt och enkelt!
av
Vi är väldigt nöjda med dokumenten och hjälpen vi fick via e-post och telefon. Tack!
av
Efter ett par klick var dokumentet betalt och nedladdat. Snabbt och enkelt.
av
Allt ok!
av
Helt igenom klockrent!
av
Superkompetenta och vänliga!!!
av
Dokumenten är enkla att fylla i. Väl spenderade pengar.
av
Mycket bra !!!
av
Jag kan helt klart rekommendera detta.
av
Mycket bra dokument med bra instruktioner.
av
Bra dokument och bra support!
av
Precis vad jag behövde. Bra instruktioner och enkelt att använda.
av
Betydligt billigare än att gå till bankjuristen och följer man instruktionerna så är detta testamentet minst lika bra.
av
Detta är andra gången som jag handlar hos er. Det känns tryggt att man kan nå er per telefon.
av
Andrahandskontrakt och telefonsupport till det priset är knappast hutlöst. Lär återkomma. Tack!
av
Dokumentet är lätt att använda och har bra instruktioner.
av
Snabbt,smidigt och ett professionellt bemötande. Mycket prisvärt.
av
Bra dokument till en låg kostnad som jag kunde ladda ner direkt. Bättre support än vad man har rätt att förvänta sig till det priset.
av
Inget att klaga på. Snygga dokument och förstklassig support.
av
Inget att klaga på och supporten var utmärkt
av
Är kund sedan tidigare och blev lika nöjd denna gången. Ni är alltid lika hjälpsamma och dokumenten är lätta att använda.
av
Som jag googlat efter detta! Jag är väldigt nöjd. Tackar för hjälpen på chatten.
av
Jag vill tacka dig för den utmärkta servicen. Det är inte ofta man får så bra service som du gett mig. Ha en bra helg!
av
Tackar för ett fantastiskt bemötande och klara svar i chatt. Perfekt!!
av
Jättetrevligt bemötande, hjälpte hela tiden till per telefon när man var osäker. Kan varmt rekommenderas
av
Jag är väldigt nöjd med servicen, kunde inte vara bättre. Väldigt skönt att veta att man kan ringa om man har frågor. Dessutom hanteras önskemålen snabbt och smidigt. Rekommenderar helt klart er hädanefter!
av
Jag är väldigt nöjd med servicen, kunde inte vara bättre. Väldigt skönt att veta att man kan ringa om man har frågor. Dessutom hanteras önskemålen snabbt och smidigt. Rekommenderar helt klart er hädanefter!
av
Jag är väldigt nöjd med servicen, kunde inte vara bättre. Väldigt skönt att veta att man kan ringa om man har frågor. Dessutom hanteras önskemålen snabbt och smidigt. Rekommenderar helt klart er hädanefter!
av
Jag har inget som helst negativt att säga om detta. Dokumenten var mycket bra och supporten om möjligt ännu bättre.
av
Jag och min fru är mycket nöjda med dokumenten och supporten vi fick. Supporten är vänlig och omtänksam.
av
Bra dokument som är lätta att använda. I priset ingår juridisk support. Helt oslagbart!
av
Smidigt, enkelt och otroligt prisvärt. Vi fick våra frågor besvarade av juristen och dokumenten tog 10 minuter att fylla i. Det var mycket lättare än vad jag hade kunnat föreställa mig.
av
Imponerande! Klart prisvärt! Att det sedan även ingår support är väldigt bra, trots att vi inte behövde det denna gång. Tack!
av
Mycket nöjd med kontrakt och service, kände mig mycket trygg med Er. Gjorde att jag kunde genomföra försäljningen av en bostadsrätt utan inblandning av mäklare. Både jag som säljare och köparen supernöjda!
av
De dokument som jag köpt av Thorlund Juristbyrå AB har varit till fantastiskt god nytta. De var pedagogiskt utformade, tydliga och lätta att tolka och förstå. Jag nyttjade också möjligheten att kontakta er per telefon. Den information jag då fick har haft stor betydelse i samband med ansökan om äktenskapsförord och utformning av bl.a. testamenten. Bemötandet var ytterst professionellt och trevligt. Mina rekommendationer är de bästa! Med vänlig hälsning och tack! Ewa Mannerstål Wilhelmsson
av
Jag är väldigt nöjd! Ni gjorde något, som för mig verkade väldigt komplicerat, väldigt lätt och smidigt!
av
Tack för mycket god hjälp då det verkligen behövdes! Ni har på ett trevligt och lättförståeligt sätt klargjort svåra juridiska frågor. Era dokument är överskådliga och uttömmande. Med den service ni ger även utöver de skriftliga dokumenten förstår jag inte varför folk går till "vanliga juridikfirmor". Vi har varit till flera sådana utan att få den hjälp vi behövde innan vi hittade er.
av
Mycket nöjd med dokumentet. Bra rådgivning. Prisvärt!
av
Återkommer hit gång på gång. Förra gången skrev vi testamente och denna gång blev det ett regressavtal. Tack för väldigt bra rådgivning.
av
Jag hade precis en sjukt informativt samtal inför ett köp av dokument och insåg exakt hur lite jag visste om testamenten och samboavtal. Otroligt bra rådgivning, innan jag ens köpt något. Skulle förmodligen acceptera en faktura, så nöjd är jag.
av
Vi är mycket nöjda! Ett smidigt och mycket prisvärt sätt att ordna sina viktiga dokument på. Äntligen blev det av och ett stort plus för det trevliga och professionella bemötandet via telefon. Tack!
av
Mycket nöjd. Köpte avtalet för att sälja en sommarstuga. Klar och tydlig information om hur avtalet skulle fyllas i, vilket hjälpte mig som är helt okunning i juridik. Fick snabb hjälp via support. Jättebra!
av
Mycket proffsigt bemötande, snabb återkoppling vid frågor. Kan absolut rekommenderas
av
Varm och trevlig, tydlig och hjälpsam. Stort tack! Efter att ha ringt runt till både surmulna och dyra jurister är jag väldigt glad över att komma över Thorlund Juristbyrå och köpa min bodelning härigenom. Något annat än 5 stjärnor vore missvisande.
av
Fick exemplarisk hjälp av denna sida! Först tydliga och pedagogiska dokument man verkligen litar på. Sedan hade jag några kompletterande funderingar kring skuldebrev och även testamente. Jag fick då förstklassig support som förutom att svara väldigt snabbt också lade ned tid och energi på att räta ut mina frågetecken både pedagogiskt och tålmodigt. Jag investerade i två olika former av dokument från denna sida för ca 600 kr totalt. En bråkdel av vad det skulle kostat att sitta ned med en jurist på stan. Och för detta fick jag som sagt både klockrena dokument och instruktioner, både direkt i dokumenten och i den personliga supporten. Nyttjade både chattfunktionen och mail - båda lika snabba. 5 solar eller stjärnor i betyg, utan tvekan!
av
Seriösa, vänliga och hjälpsamma.
av
Medkännande och kunniga. Fick bra hjälp med de dokument som jag behövde.
av
Mycket nöjd med Thorlund Juristbyrå som hjälpte mig i en svår tid. Tack
av
Jag använde mallen för arvskifte och känner mig nöjd. Bra instruktioner medföljde för att fylla i dokumentet, och bra att kunna få juridisk support vid behov. Eftersom jag var väl insatt i bouppteckningen behövde jag framförallt hjälp med form och uppställning för arvskiftet. Jag tycker att Juridiska Dokument är ett mycket bra och prisvärt alternativ.
av
Jag är väldigt nöjd med den service jag fått. De dokument jag köpt av er, ett testamente för 5 år sedan och nu framtidsfullmakten är bägge två tydliga och lätta att förstå eftersom ni har en sådan pedagogisk uppläggning med förklaringar punkt för punkt. Att dessutom kunna ringa, såsom jag gjorde igår och få gratis rådgivning var oerhört generöst och informationen från Carola var var rak, tydlig och med värme - TACK! Så jag har bara positivt att säga om er!
av