GRATIS JURIDISK RÅDGIVNING!

Ring 040-976434 vardagar mellan 9.00 - 14.30

ÖVER 43 000 NÖJDA KUNDER!

Så här tycker våra kunder:

Ville bara tacka för att ni finns. Första juristbyrån jag kom i kontakt med som verkligen ville hjälpa och inte bara tjäna pengar. Det som tre andra jurister plus min personliga bankman beskrev som väldigt krångligt och att ett personligt möte där de skulle debitera två timmar var ett måste. Löste ni med ett telefonsamtal på tre minuter och med ert bodelningsavtal jag köpte via Juridiska Dokument.
av
Professionella och strukturerade dokument. Servicen var dessutom över förväntan!
av
Vi är väldigt nöjda med dokumenten och hjälpen vi fick via e-post och telefon. Tack!
av
Enkelt och effektivt. Skuldebrevet fungerade perfekt. Snyggt och ordentligt. Super!
av
Efter ett par klick var dokumentet betalt och nedladdat. Snabbt och enkelt.
av
Superkompetenta och vänliga!!!
av
Mkt bra
av
Allt ok!
av
Superkompetenta och vänliga!!!
av
Ett detaljerat och bra hyreskontrakt !
av
Dokumenten är enkla att fylla i. Väl spenderade pengar.
av
Allt fungerade fint och dokumenten var förstklassiga.
av
Inget att klaga på. Bra service och fina dokument.
av
Perfekt! Snabb leverans
av
Detta besparade mig en massa pengar och besvär.
av
Smidigt och väldigt enkelt till grymt bra pris. Fick otroligt snabbt svar på mitt mail. Topp betyg!
av
Betydligt billigare än att gå till bankjuristen och följer man instruktionerna så är detta testamentet minst lika bra.
av
Detta är andra gången som jag handlar hos er. Det känns tryggt att man kan nå er per telefon.
av
Trevligt bemötande när jag ringde idag. Tack för all hjälp!
av
Pratade med en trevlig kvinna som hjälpte mig välja rätt dokument.
av
Dokumentet är lätt att använda och har bra instruktioner.
av
Snabbt,smidigt och ett professionellt bemötande. Mycket prisvärt.
av
Bra dokument till ett överkomligt pris. Trevliga
av
Inget att klaga på. Snygga dokument och förstklassig support.
av
Alltid lika enkelt och smidigt att ladda ner avtal härifrån. Rekommenderas verkligen
av
Hade bokat tid med bankens jurist innan jag hittade detta, det var bara att avboka. Mycket nöjd!
av
Som jag googlat efter detta! Jag är väldigt nöjd. Tackar för hjälpen på chatten.
av
Precis vad vi letade efter. Bra dokument som är lätta att använda.
av
Tackar för ett fantastiskt bemötande och klara svar i chatt. Perfekt!!
av
Jättetrevligt bemötande, hjälpte hela tiden till per telefon när man var osäker. Kan varmt rekommenderas
av
Grymt bra pris och extremt bra och snabb service då vi behövde hjälp med skattetekniska problem. Rekommenderas starkt!
av
Kan verkligen rekomendera detta företag, fick svar på mina frågor blixtsnabbt via chatten
av
Stort tack Carola för din utomordentligt fantastiska pedagogiska förmåga att göra juridiska termer mer lättförståeligt och ditt underbart vänliga bemötande! Ert koncept med juridiska dokument är toppen! Rekommenderas varmt!
av
Stort tack Carola för din utomordentligt fantastiska pedagogiska förmåga att göra juridiska termer mer lättförståeligt och ditt underbart vänliga bemötande! Ert koncept med juridiska dokument är toppen! Rekommenderas varmt!
av
Varm och trevlig, tydlig och hjälpsam. Stort tack Carola! Efter att ha ringt runt till både surmulna och dyra jurister är jag väldigt glad över att komma över Thorlund Juristbyrå och köpa min bodelning härigenom. Något annat än 5 stjärnor vore missvisande.
av
Jag är väldigt nöjd med servicen, kunde inte vara bättre. Väldigt skönt att veta att man kan ringa om man har frågor. Dessutom hanteras önskemålen snabbt och smidigt. Rekommenderar helt klart er hädanefter!
av
Jag är väldigt nöjd med servicen, kunde inte vara bättre. Väldigt skönt att veta att man kan ringa om man har frågor. Dessutom hanteras önskemålen snabbt och smidigt. Rekommenderar helt klart er hädanefter!
av
Tack för hjälpen, Carola! Köpekontraktet är väl värt pengarna, inte minst eftersom priset inkluderar telefonsupport.
av
Jag har inget som helst negativt att säga om detta. Dokumenten var mycket bra och supporten om möjligt ännu bättre.
av
Jag och min fru är mycket nöjda med dokumenten och supporten vi fick. Supporten är vänlig och omtänksam.
av
Hade jag vetat att det var så här enkelt att omvandla enskild egendom till giftorättsgods så hade jag gjort det för länge sedan. Juristen på banken skulle ha 4500:- och här kostade det 325:-
av
Smidigt, enkelt och otroligt prisvärt. Vi fick våra frågor besvarade av juristen och dokumenten tog 10 minuter att fylla i. Det var mycket lättare än vad jag hade kunnat föreställa mig.
av
Imponerande! Klart prisvärt! Att det sedan även ingår support är väldigt bra, trots att vi inte behövde det denna gång. Tack!
av
Jag är jättenöjd med dokumenten och supertacksam för hjälpen med vilket dokument jag skulle fylla i när jag velade mellan 2 och skickade mail till er. Snabbt svar och supertrevlig service! Jag kommer absolut rekommendera er till mina vänner som liksom jag inte är gifta men har barn tillsammans, tusen tack för att ni skapat denna smidiga och prisvärda tjänsten!
av
Jag är mycket nöjd med servicen! Jag har bara positiva tankar om Juridiska Dokument. Då jag vid ett tillfälle kände att jag behövde goda juridiska råd så blev jag mycket vänligt, professionellt och lättförståeligt bemött! Jag tänker absolut att rekommendera Juridiska Dokument till mina nära och kära.
av
Har ett flertal gånger varit i kontakt med Juridiskadokument, och fått snabba korrekta svar, samt köpt några dokument. Är väldigt nöjd !!
av
De dokument som jag köpt av Thorlund Juristbyrå AB har varit till fantastiskt god nytta. De var pedagogiskt utformade, tydliga och lätta att tolka och förstå. Jag nyttjade också möjligheten att kontakta er per telefon. Den information jag då fick har haft stor betydelse i samband med ansökan om äktenskapsförord och utformning av bl.a. testamenten. Bemötandet var ytterst professionellt och trevligt. Mina rekommendationer är de bästa! Med vänlig hälsning och tack! Ewa Mannerstål Wilhelmsson
av
Tack för mycket god hjälp då det verkligen behövdes! Ni har på ett trevligt och lättförståeligt sätt klargjort svåra juridiska frågor. Era dokument är överskådliga och uttömmande. Med den service ni ger även utöver de skriftliga dokumenten förstår jag inte varför folk går till "vanliga juridikfirmor". Vi har varit till flera sådana utan att få den hjälp vi behövde innan vi hittade er.
av
Jag är väldigt nöjd med den service jag fått av er. Dokumentet är smidigt och ni har gett enkla instruktioner till hur vi skall gå till väga. Jag ställde även en fråga till er innan jag beställde dokumentet och jag fick väldigt snabbt svar på min fråga. Detta är en väldigt smart och smidig lösning på ett annars krångligt moment för någon som inte alls är insatt i ämnet. Att skriva testamente upplevs nog ofta som något svårt och komplicerat, iallafall från min sida. Ni lyckas dock göra detta otroligt enkelt och lättförståeligt och dessutom till ett väldigt förmånligt pris. Skulle man inte förstå dokumentet finns ni även tillgängliga för kunden i form av rådgivning och då tycker jag att ni gjort allt ni kan för att möta kundens behov. Jag kommer definitivt rekommendera er till mina vänner!
av
Jag hade precis en sjukt informativt samtal inför ett köp av dokument och insåg exakt hur lite jag visste om testamenten och samboavtal. Otroligt bra rådgivning, innan jag ens köpt något. Skulle förmodligen acceptera en faktura, så nöjd är jag.
av