FRI JURIDISK RÅDGIVNING!

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kundomdöme på Facebook

 5 av 5

Kampanjpris inför alla hjärtans dag!

Kampanjpris inför alla hjärtans dag!

Sedan 1985 har Valentindagen den 14 februari kallats för alla hjärtans dag i Sverige, en dag när man ska visa sin kärlek till varandra. I bland annat Finland kallas dock alla hjärtans dag för vändagen. Så varför inte låta alla hjärtans dag bli en dag, inte bara för gåvor som rosor och choklad till den man älskar, utan även för omtänksamma beslut som ger juridisk trygghet i livet till alla runt omkring oss?

Vi vill också bidra till detta med en priskampanj på flera av våra dokument under tiden 8/2 till och med 17/2! Passa på att skriva ett testamente och ge din partner trygghet inför framtiden. Skriv ett gåvobrev i samband med att du överlämnar en gåva för att säkerställa att det blir mottagarens enskilda egendom. Eller skriv en framtidsfullmakt till någon du litar på och ge hela din familj trygghet. Vi har även priskampanj på flera av våra dokument för gifta och sambor. Det finns många anledningar att ge alla hjärtans dag en annorlunda betydelse i år! 

Har du frågor är du som vanligt alltid välkommen att höra av dig till mig. Du når mig på telefon 040-976434, måndag-fredag mellan kl 9.00-14.30.

Med vänlig hälsning,

Carola Rönnqvist

Thorlund Juristbyrå AB

www.juridiskadokument.nu