FRI JURIDISK RÅDGIVNING!

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kundomdöme på Facebook

 4,9 av 5

Så här tycker våra kunder

Inga kundomdömen hittades för den här produkten.
Bli den första att skriva något!


Skriv ett kundomdöme

Regressavtal utfärdat av jurist

3 450 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Beskrivning:

Regressavtal utfärdat av jurist

Ska du köpa bostad men får inte ta ett lån själv utan måste ha en medlåntagare? Eller vill ni som föräldrar hjälpa ert barn att köpa sin första bostad genom att ställa upp som medlåntagare på deras bolån? När flera personer är medlåntagare med solidariskt betalningsansvar till banken, trots att inte alla använder lånet, behövs ett regressavtal. I ett regressavtal framkommer hur stor del av lånet som varje delägare de facto använt och det korrekta betalningsansvaret låntagare emellan.

Med denna tjänst får ni personlig hjälp av vår jurist att upprätta ett skräddarsytt regressavtal som passar just er situation. Tillsammans med vår jurist kan ni i lugn och ro ställa frågor och berätta om hur er situation ser ut. Vår jurist besvarar era frågor och följer upp med egna frågor om så krävs för att på bästa sätt ta tillvara era intressen. Tillsammans kommer vi fram till en bra lösning för er situation.

När alla era frågor är besvarade utfärdar vår jurist ert regressavtal som skrivs ut på arkivbeständigt papper och skickas till er per post.

Har du frågor om denna tjänst är du välkommen att höra av dig till oss på 040-976434 under vår telefontid, vardagar mellan kl 9:00-14:30.