FRI JURIDISK RÅDGIVNING!

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kundomdöme på Facebook

 5 av 5

Samboavtal utfärdat av jurist

Samboavtal utfärdat av jurist

Enligt sambolagen ska samboegendom delas lika mellan samborna när samboförhållandet upphör, oavsett vem som står som ägare eller vem som betalat egendomen. Samboegendom är gemensam bostad anskaffad för gemensamt bruk, samt bohag anskaffat för gemensamt bruk. I ett samboavtal kan ni helt eller delvis avtala bort de bodelningsregler som gäller enligt sambolagen.

Med denna tjänst får ni personlig hjälp av vår jurist att upprätta ett skräddarsytt samboavtal som passar just er situation. Tillsammans med vår jurist kan ni i lugn och ro ställa frågor och berätta hur er situation ser ut. Vår jurist besvarar era frågor och följer upp med egna frågor om så krävs för att på bästa sätt ta tillvara era intressen. Tillsammans kommer vi fram till en bra lösning för er situation.

När alla era frågor är besvarade utfärdar vi ert samboavtal. Det färdiga dokumenten skrivs ut på arkivbeständigt papper och skickas till er med post tillsammans med instruktioner för underskrift.

Har ni frågor om denna tjänst så är ni alltid välkomna att kontakta våra jurister på telefon 040/976434 eller skicka ett meddelande så hjälper vi er!Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »