FRI JURIDISK RÅDGIVNING!

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kundomdöme på Facebook

 5 av 5

Framtidsfullmakt utfärdad av jurist

Framtidsfullmakt utfärdad av jurist

I en framtidsfullmakt kan du ge någon du litar på rätten att handha dina personliga och ekonomiska angelägenheter den dagen du själv inte kan ta hand om dessa. Fullmaktshavaren företräder dig och för din talan, tillsammans med dig så långt det är möjligt. Den dagen du inte kan medverka till beslut längre, agerar dock fullmaktshavaren helt i egen regi å dina vägnar.

Med denna tjänst får du personlig hjälp av vår jurist att upprätta en skräddarsydd framtidsfullmakt  som passar just din situation.

Tillsammans med vår jurist kan du i lugn och ro ställa frågor och berätta hur din situation ser ut. Vår jurist besvarar dina frågor och följer upp med egna frågor om så krävs för att på bästa sätt ta tillvara dina intressen. Tillsammans kommer vi fram till en bra lösning för din situation.

När alla dina frågor är besvarade utfärdar vår jurist din framtidsfullmakt. Det färdiga dokumenten skrivs ut på arkivbeständigt papper och skickas till dig med post tillsammans med instruktioner för underskrift och bevittning, samt ett informationsblad till fullmaktshavaren.

Har du frågor om denna tjänst så du är alltid välkommen att kontakta våra jurister på telefon 040/976434 eller skicka ett meddelande så hjälper vi dig!Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »