Så här tycker våra kunder

De dokument som jag köpt av Thorlund Juristbyrå AB har varit till fantastiskt god nytta. De var pedagogiskt utformade, tydliga och lätta att tolka och förstå. Jag nyttjade också möjligheten att kontakta er per telefon. Den information jag då fick har haft stor betydelse i samband med ansökan om äktenskapsförord och utformning av bl.a. testamenten. Bemötandet var ytterst professionellt och trevligt. Mina rekommendationer är de bästa! Med vänlig hälsning och tack! Ewa Mannerstål Wilhelmsson
av
Betydligt billigare än att gå till bankjuristen och följer man instruktionerna så är detta testamentet minst lika bra.
av
Inget att klaga på. Bra service och fina dokument.
av
Tack Carola för ett underbart bemötande och toppenservice. Nu känner sig mamma och styvfar trygga. Mvh Lise-Lotte med familj
av
Efter några få klick är dokumentet beställt, betalt och nedladdat. Det gick snabbt och enkelt.
av
Varför har vi inte gjort detta tidigare? Det var inte alls svårt. Bra service!
av
Detta testamentet är bättre än det testamente som vi betalade dyra pengar för på banken för några år sedan. Det är nästan så man blir förbannad så här 10 år efteråt. :)
av
Fina och eleganta testamenten och det är lätt att följa instruktionerna.
av
Min man och jag ordnade både äktenskapsförord och testamente på Juridiska Dokument. Instruktionerna var lätta att följa och det var väldigt smidigt.
av

Skriv ett kundomdöme

Inbördes testamente mellan makar

395 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Beskrivning:

Inbördes testamente mellan makar. Vårt inbördes testamente mellan makar är garanterat juridiskt korrekt och upprättat av en jurist med specialkompetens.

Testamentet ger er sju olika lösningar att välja mellan. Det vänder sig både till er med gemensamma barn och till er med särkullbarn. Det finns möjlighet att vädja till särkullbarnen att de ska vänta med att ta ut sitt arv tills ni båda är avlidna. Därutöver finns möjligheten att ge särkullbarnen ett ekonomiskt incitament till att vänta med att kräva ut sin laglott tills ni båda är avlidna.

Vårt testamente ger er de bästa möjligheterna inom lagens ramar att skydda den efterlevande maken från särkullbarns laglottskrav. Naturligtvis medföljer detaljerade instruktioner för hur ni fyller i ert inbördes testamente. Ni är alltid välkomna med frågor till vår support såväl före som efter köpet!

16 sidor (inbördes testamente mellan makar 7 sidor samt instruktioner 9 sidor)

Kunder som köpt detta dokument har även köpt: