Så här tycker våra kunder

Jag är jättenöjd med dokumenten och supertacksam för hjälpen med vilket dokument jag skulle fylla i när jag velade mellan 2 och skickade mail till er. Snabbt svar och supertrevlig service! Jag kommer absolut rekommendera er till mina vänner som liksom jag inte är gifta men har barn tillsammans, tusen tack för att ni skapat denna smidiga och prisvärda tjänsten!
av
Vi trodde att det skulle bli betydligt dyrare att ordna ett inbördes testamente. Det känns skönt att vi äntligen fick det gjort. Bra blev det dessutom.
av
Jag och min man var lite förvirrade så telefonsupporten var guld värd.
av
Väldigt mycket billigare än bankens jurist !
av
Kan bara hålla med alla övriga.
av
Tummen upp och fem stjärnor!
av
Fint testamente!
av
Enkelt att ladda ner och bra instruktioner så det var enkelt att fylla i testamentet. Billigt va det dessutom.
av
Kunde tyvärr inte ge er mer än fem stjärnor. Ni förtjänar fler!
av
Vi är mycket nöjda med vårt samboavtal och testamente från Juridiska Dokument. Tryggt och enkelt!
av

Skriv ett kundomdöme

Inbördes testamente mellan sambor

325 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Beskrivning:

Inbördes testamente mellan sambor. Vårt inbördes testamente mellan sambor är garanterat juridiskt korrekt och upprättat av en jurist med specialkompetens.

Som sambor ärver ni inte varandra om ni inte har ett testamente. Detta kan i värsta fall leda till att den efterlevande sambon tvingas gå från hus och hem. Det är således mycket viktigt för er som är sambor att skriva ett inbördes testamente om ni vill ärva varandra.

Detta testamente passar sambor både med och utan barn och ger er sex olika lösningar att välja mellan. Det finns möjlighet att vädja till barnen att de skall vänta med att ta ut sitt arv tills ni båda är avlidna. Därutöver finns möjligheten att ge barnen ett ekonomiskt incitament till att vänta med att kräva ut sin laglott tills ni båda är avlidna.

Vårt testamente ger er de bästa möjligheterna inom lagens ramar att skydda den efterlevande sambon från barnens laglottskrav. Naturligtvis medföljer det detaljerade instruktioner för hur ni fyller i ert inbördes testamente. Ni är alltid välkomna med frågor till vår support såväl före som efter köpet!

Kunder som köpt detta dokument har även köpt: