Så här tycker våra kunder

Jättetrevligt bemötande, hjälpte hela tiden till per telefon när man var osäker. Kan varmt rekommenderas
av
Har ett flertal gånger varit i kontakt med Juridiskadokument, och fått snabba korrekta svar, samt köpt några dokument. Är väldigt nöjd !!
av
Jag är väldigt nöjd med servicen, kunde inte vara bättre. Väldigt skönt att veta att man kan ringa om man har frågor. Dessutom hanteras önskemålen snabbt och smidigt. Rekommenderar helt klart er hädanefter!
av
Lysande och billigt sätt att få en färdig och juridisk riktig mall för att upprätta ett bevittnat testamente! Lite lättare att leva när man vet vad som händer när man inte längre finns.
av
Fick bra hjälp per telefon efter köpet och är mycket nöjd.
av
Tack för er vänliga hjälp.
av
Jag är mycket nöjd. Detta är mitt livs första testamente trots att jag är nästan 50 år. Har haft dåligt samvete länge men ändå skjutit upp det pga av höga arvoden och att det verkar vara så komplext. Med denna produkt var det både billigt och enkelt och resultatet blev riktigt bra.
av
Fina dokument och bra instruktioner.
av
Rekommenderas varmt!
av
Dokumenten är värdiga och fina. En seriös juristbyrå som inte kostar skjortan.
av

Skriv ett kundomdöme

Personligt testamente

395 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Beskrivning:

Personligt testamente. Vill du själv bestämma vad som skall hända med din kvarlåtenskap vid din bortgång så måste du skriva ett personligt testamente. Genom att skriva ett personligt testamente kan du själv fördela kvarlåtenskapen som du önskar.

Vårt personliga testamente uppfyller samtliga lagstadgade formkrav och är upprättat av jurist med specialkompetens. Naturligtvis medföljer det detaljerade instruktioner för hur du fyller i ditt testamente. Du är alltid välkommen med frågor till vår support såväl före som efter köpet!

7 sidor (personligt testamente 3 sidor samt instruktioner 4 sidor)

Kunder som köpt detta dokument har även köpt: