FRI JURIDISK RÅDGIVNING!

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kundomdöme på Facebook

 4,9 av 5

Så här tycker våra kunder

Jag är så nöjd. Glad att jag hittade ER på nätet. Att få hjälp att få ner mina amatörskrivna tankar till ett juridiskt dokument har gjort att jag nu känner mig så trygg. Att kunna sitta hemma i sin trygga tillvaro, men ändå nära kontakt med kunskapen hos Juridiska Dokument... det är den mest positiva känslan jag har. Trevligt, personligt och proffsigt.
av
Jag är mycket nöjd! Detta är mitt livs första testamente trots att jag är nästan 50 år. Har haft dåligt samvete länge men ändå skjutit upp det pga av höga arvoden och att det verkar vara så komplext.
av

Skriv ett kundomdöme

Testamente utfärdat av jurist

3 950 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Beskrivning:

Testamente utfärdat av jurist

Med denna tjänst får du personlig hjälp av vår jurist att upprätta ett skräddarsytt testamente som passar just din livssituation. Tjänsten gäller både personliga testamenten och inbördes testamenten till samma fasta pris.

Tillsammans med vår jurist kan du i lugn och ro ställa frågor och berätta hur du vill att din kvarlåtenskap ska fördelas. Vår jurist besvarar dina frågor och följer upp med egna frågor om så krävs för att på bästa sätt ta tillvara dina och dina arvingars intressen. Tillsammans kommer vi fram till en bra lösning för din situation.

När alla dina frågor är besvarade utfärdar vår jurist ditt testamente. Det färdiga testamentet skrivs ut på arkivbeständigt papper och skickas till dig med post tillsammans med instruktioner för underskrift samt bevittning.

Har du frågor om denna tjänst är du välkommen att höra av dig till oss på 040-976434 under vår telefontid, vardagar mellan kl 9:00-14:30.

Kunder som köpt detta dokument har även köpt: