FRI JURIDISK RÅDGIVNING!

Ring 040-976434 vardagar mellan 9.00 - 14.30

Kundomdöme på Facebook

 4,9 av 5

Så här tycker våra kunder

Detta är andra gången som jag handlar hos er. Det känns tryggt att man kan nå er per telefon.
av
Bra andrahandskontrakt, enkelt att använda.
av
Positivt överraskad
av

Skriv ett kundomdöme

Andrahandskontrakt för uthyrning av bostadsrätt

395 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Beskrivning:

Andrahandskontrakt för uthyrning av bostadsrätt. När du skall hyra ut din bostadsrätt i andra hand så är det väldigt viktigt att du och din hyresgäst upprättar ett skriftligt andrahandskontrakt er emellan. Vårt andrahandskontrakt reglerar allt som har med hyresförhållandet att göra: Hyra, hyresvillkor, uppsägningsvillkor med mera. Allt för att skydda både dig som hyresvärd och din hyresgäst.

Vårt andrahandskontrakt för uthyrning av bostadsrätt är utfärdat av en jurist och det medföljer detaljerade instruktioner för hur du fyller i andrahandskontraktet. För att hyra ut din bostadsrätt i andra hand behöver du tillstånd till andrahandsuthyrning av din bostadsrättsförening. Hyr du ut din bostadsrätt i andra hand utan tillstånd riskerar du att förverka din bostadsrätt och föreningen kan avhysa dig. Här kan du beställa en ansökan om tillstånd för andrahandsuthyrning av bostadsrätt.

Hyr du ut din bostadsrätt möblerad så bör du absolut använda dig av vår inventarielista vid andrahandsuthyrning. Med en inventarielista försäkrar du dig om att få tillbaka dina inventarier i gott skick. Om inventarier blivit förstörda eller försvunnit så kan du rikta krav gentemot din hyresgäst.

Kommer du att vistas på annan ort och ej vara anträffbar under uthyrningsperioden bör en person utses att företräda dig i ärenden vad gäller bostadsrätten under tiden. Denne person bör få en fullmakt som skall bifogas andrahandshyreskontraktet. Du kan beställa en fullmakt för detta ändamål här!

6 sidor (andrahandskontrakt för uthyrning av bostadsrätt 4 sidor samt instruktioner 2 sidor)

Kunder som köpt detta dokument har även köpt: