FRI JURIDISK RÅDGIVNING!

Ring 040-976434 vardagar mellan 9.00 - 14.30

Kundomdöme på Facebook

 4,9 av 5

Juridiska dokument ger trygghet i livet!

 
Alla ska kunna få juridiskt korrekta avtal tryggt, enkelt och till en överkomlig kostnad. Därför har vi startat Juridiska Dokument. Vi finns här för att ge dig hjälp hela vägen och du kan vara säker på att vi kommer att göra vårt absolut bästa för att du ska bli nöjd.
 
Du bestämmer själv när du vill ladda ner ditt dokument och du fyller i dem när du själv vill.
 
Så här går det till:
 
  1. Vet du redan vad du behöver? Leta upp dokumentet på Juridiska Dokument, klicka på ”Köp” och följ anvisningarna för betalning. Är du osäker på vilket dokument som passar dig och din situation? Du kan antingen ringa oss, vardagar mellan klockan 9.00-14:30, eller så kan du skriva ner dina funderingar i vårt kontaktformulär. Vi återkommer och hjälper dig så fort vi kan.
  2. Betalar gör du med Klarna eller Payson. Du kan välja att betala med kort, via bank, faktura eller genom ditt konto på Klarna.
  3. Direkt efter din beställning får du en orderbekräftelse till den e-postadress du uppgav i din beställning. Sedan är det bara att klicka på länken för att ladda ner ditt dokument. Glöm inte att spara dokumentet innan du börjar fylla i det. Dyker det upp frågor på vägen och du känner att anvisningarna inte räcker till är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig.