FRI JURIDISK RÅDGIVNING!

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kundomdöme på Facebook

 5 av 5

Juridiska dokument ger trygghet i livet!

Alla ska kunna få juridiskt korrekta avtal tryggt, enkelt och till en överkomlig kostnad. Vi finns här för att ge dig hjälp hela vägen och du kan vara säker på att vi alltid kommer att göra vårt absolut bästa för att du ska bli nöjd.

 

Så här går det till att köpa dokument från oss:
  1. Är du osäker på vilket dokument som passar dig och din situation? Du kan också skriva ner dina frågor och funderingar till oss genom vårt kontaktformulär under ”Kontakta oss”. Oavsett hur du kontaktar oss så kan du vara säker på att vi återkommer till dig så fort vi har möjlighet.
  2. Vet du redan vilket dokument du behöver? Leta upp dokumentet, antingen genom att gå in på de olika varugrupperna i menyn till vänster eller genom att skriva in namnet på det dokument du söker i sökrutan. När du hittat det dokument du söker, kan du välja att läsa mer om det aktuella dokumentet genom att klicka på ”Info” eller att lägga det direkt i varukorgen genom att klicka på ”Köp”. När du har handlat klart går du till kassan och och följer anvisningarna för betalning.
  3. Betalar gör du med Klarna eller genom Payson. Klarna erbjuder dig olika betalningssätt: direktbetalning med kort eller banköverföring, mot faktura, genom ditt konto på Klarna eller med Swish.
  4. Direkt efter att du gjort din beställning får du en orderbekräftelse till den e-postadress du uppgav i din beställning. I ordern finns en nedladdningslänk till det köpta dokumentet. Klicka på nedladdningslänken för att ladda ner ditt dokument och spara det på din dator.
  5. Dyker det upp problem eller frågor på vägen eller om du känner att anvisningarna som följer med ditt dokument inte räcker till, är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig. Oftast kan du även hitta svar på frågor i vår FAQ (Frequently asked questions).

    Välkommen med din beställning!