FRI JURIDISK RÅDGIVNING!

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kundomdöme på Facebook

 5 av 5

Om oss

Hos oss kan du ladda ner juridiska dokument dygnet runt alla dagar i veckan. Om du köper våra nedladdningsbara dokument får du tillgång till dina köpta dokument direkt efter att du lagt din order även om du väljer att betala med faktura. Ingen tidsbokning, ingen väntetid och inga höga arvoden. Alla avtal är upprättade av oss på Thorlund Juristbyrå AB (559043-9138). Vi är en liten juristbyrå med 3 anställda och har vårt kontor i Malmö.

Vi erbjuder garanterat juridiskt korrekta dokument till överkomliga priser. Läs vad våra kunder tycker om oss på Facebook! Känner du dig osäker på vad som är den bästa lösningen för dig så är du välkommen att kontakta oss på telefon 040-97 64 34 eller via vårt kontaktformulär.

 

Vår historia

När vi en gång i tiden, närmare bestämt 2007, startade Thorlund Juristbyrå var vi en av de första onlinebaserade juristbyråerna och jobbade då mer traditionellt och utfärdade familjerättsliga dokument till fasta priser. Med tiden upptäckte vi att flertalet av våra klienter eftersträvade samma resultat och vi fick idén att standardisera vissa juridiska dokument. Med detta kom flera fördelar så vi beslutade oss för att starta denna webbutik. Mindre arbete för oss och därmed en lägre kostnad för kunden. Exempelvis behöver du inte betala 5 000 kronor för ett testamente utan bara 395 kronor. Därtill kan du ladda ner testamentet direkt efter betalning. Samtidigt beslöt vi oss för att fri juridisk rådgivning även fortsättningsvis skulle ingå till detta låga pris.

Hösten 2022 beslöt vi oss för att delvis gå tillbaka till våra rötter och återigen erbjuda traditionellt upprättade dokument av jurist. Det har funnits önskemål från våra kunder om detta under en längre tid och vi vill självklart göra er nöjda!