GRATIS JURIDISK RÅDGIVNING!

Ring 040-976434 vardagar mellan 9.00 - 14.30

Så här tycker våra kunder

Allt fungerade fint och dokumenten var förstklassiga.
av
Jag råkade slarva bort avtalet. Ett snabbt samtal till kundsupport och jag hade avtalet på min dator igen efter ett par minuter. Outstanding!
av
Bra dokument och betalning m faktura. Seriöst och smidigt!
av

Skriv ett kundomdöme

Avstående från besittningsskydd vid andrahandsuthyrning av lokal

275 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Beskrivning:

Avstående från besittningsskydd vid andrahandsuthyrning av lokal. Besittningsskydd (besittningsrätt) vad gäller lokal innebär att lokalhyresgästen i vissa fall har rätt till ekonomisk ersättning av dig som hyresvärd på grund av förlorad inkomst vid uppsägning. Du kan även bli skyldig att erbjuda en ersättningslokal till din andrahandshyresgäst på grund av besittningsskyddet. Detta besittningsskydd måste avtalas bort personligen för alla hyresgäster, dvs var och en av hyresgästerna måste avtala bort besittningsskyddet med en egen blankett. Besittningsskyddet för lokalhyresgäster träder i kraft om hyresförhållandet pågår längre än nio månader, så för att undvika att tvister i denna fråga rekommenderas alla som hyr ut sin lokal i andra hand att avtala bort besittningsskyddet. 

Vår blankett om avstående av besittningsskydd är utfärdat av en jurist med specialkompetens och det medföljer detaljerade instruktioner för hur du fyller i blanketten.
 
3 sidor (Avstående från besittningsskydd vid andrahandsuthyrning av lokal 2 sidor samt instruktioner 1 sida)




Kunder som köpt detta dokument har även köpt: