FRI JURIDISK RÅDGIVNING!

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kundomdöme på Facebook

 5 av 5

Så här tycker våra kunder

Jag är väldigt nöjd med servicen, kunde inte vara bättre. Väldigt skönt att veta att man kan ringa om man har frågor. Dessutom hanteras önskemålen snabbt och smidigt. Rekommenderar helt klart er hädanefter!
av
Mycket nöjd. Köpte avtalet för att sälja en sommarstuga. Klar och tydlig information om hur avtalet skulle fyllas i, vilket hjälpte mig som är helt okunning i juridik. Fick snabb hjälp via support. Jättebra!
av
Jag har inget som helst negativt att säga om detta. Dokumenten var mycket bra och supporten om möjligt ännu bättre.
av
Läs fler kundomdömen!
Skriv ett kundomdöme

Köpekontrakt för fastighet

495 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Beskrivning:
Köpekontrakt för fastighet
 

Det finns inga juridiska hinder som förhindrar dig från att själv sälja eller köpa en fastighet utan mäklares inblandning. Med vårt fullständiga paket för fastighetsförsäljning kan du enkelt hantera hela processen själv och samtidigt spara betydande summor pengar. Att sälja utan involvering av mäklare innebär självklart en del merarbete men fördelarna uppväger ansträngningen.

Det viktiga när du säljer eller köper en fastighet i egen regi, är att du inte slarvar med det juridiska och att du upprättar hållbara, välfungerande kontrakt. Alla våra avtal uppfyller de lagstadgade formkraven och är garanterat juridiskt korrekta.

Vårt paket för fastighetsförsäljning innehåller följande dokument:

  • Handpenningavtal - Ett dokument som reglerar betalningen av eventuell handpenning och en överenskommelse om att senare upprätta köpekontraktet. Avtalet säkerställer även att båda parter har rätt till skadestånd om affären inte genomförs.
  • Köpekontrakt inklusive likvidavräkning - Ett detaljerat kontrakt som tar upp allt som berör försäljningen: objektsbeskrivning, pris, överlåtelseförklaring, hur köpeskillningen ska betalas, villkor med mera.
  • Fullmakt - Om du inte kan närvara vid alla tillfällen kan en fullmakt utfärdas åt en person som i så fall kan företräda dig.
  • Köpebrev - Det officiella dokumentet som upprättas när den slutliga köpeskillingen erlagts, som fullbordar försäljningen och som används av den nya ägaren till att söka lagfart.

Fri juridisk rådgivning ingår, så du är alltid välkommen att kontakta våra jurister för hjälp. Kontakta oss på telefon 040/976434 eller skicka ett meddelande så hjälper vi dig!

Kunder som köpt detta dokument har även köpt: