FRI JURIDISK RÅDGIVNING!

Ring 040-976434 vardagar mellan 9.00 - 14.30

Kundomdöme på Facebook

 4,9 av 5

Så här tycker våra kunder

Vi är väldigt nöjda med dokumenten och hjälpen vi fick via e-post och telefon. Tack!
av
Hade bokat tid med bankens jurist innan jag hittade detta, det var bara att avboka. Mycket nöjd!
av
Smart tjänst som fungerar alldeles utmärkt!
av
Läs fler kundomdömen!
Skriv ett kundomdöme

Hyreskontrakt för villa

395 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Beskrivning:

Hyreskontrakt för villa. När du ska hyra ut din villa så är det väldigt viktig att du och din hyresgäst upprättar ett skriftligt hyreskontrakt er emellan. Vårt hyreskontrakt är garanterat juridiskt korrekt och reglerar allt som har med hyresförhållandet att göra: hyra och hyresvillkor, uppsägningsvillkor med mera. Allt för att minska ditt juridiska och ekonomiska risktagande.

Vårt hyreskontrakt för villa är utfärdat av jurist med specialkompetens och det medföljer detaljerade instruktioner för hur du fyller i kontraktet.
 
Hyr du ut villan med inventarier, dvs möblerad, bör du och din hyresgäst absolut upprätta en inventarielista. Med en sådan försäkrar du dig om att få tillbaka dina inventarier i gott skick. Om inventarier blivit förstörda eller försvunnit under uthyrningstiden så kan du rikta krav gentemot din hyresgäst. Inventarielistan kan även vara bra att ha till hands då du och din hyresgäst gör en besiktning av fastigheten innan uthyrning. I den kan skador och slitage noteras så att inte hyresgästen vid avflyttning blir beskylld och ersättningsskyldig för skador som redan fanns då hyresförhållandet inleddes. Här kan du beställa en inventarielista!
 
Kommer du att vistas på annan ort eller på annat sätt inte kommer att kunna vara närvarande och anträffbar under uthyrningsperioden bör en person utses att företräda dig i ärenden vad gäller fastigheten under tiden. Denne person bör få en fullmakt som skall bifogas hyreskontraktet. Här kan du beställa en fullmakt för detta ändamål!
 
I vårt hyresavtal för villa kan du och din hyresgäst även avtala om att en depositionsavgift skall erläggas som säkerhet. Denna avgift kan användas till obetalda hyror eller för att täcka kostnader för eventuella skador som har uppkommit på grund av hyresgästs ovarsamhet. I stället för en depositionsavgift kan ni upprätta en borgensförbindelse. Borgensman blir då betalningsskyldig i det fall att din hyresgäst inte kan betala. Här kan du beställa en borgensförbindelse!
 
7 sidor (hyreskontrakt för villa 5 sidor samt instruktioner 2 sidor)
Kunder som köpt detta dokument har även köpt: