FRI JURIDISK RÅDGIVNING!

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kundomdöme på Facebook

 4,9 av 5

Så här tycker våra kunder

Otroligt fint bemötande och genuint engagerade att juridiskt hjälpa till och förstå den enskildes situation. Dessutom har de på ett begripligt sätt hjälpt till med ett steg för steg instruktioner för sina dokument om hur man fyller i dem. Föredömligt!
av
De dokument som jag köpt av Thorlund Juristbyrå AB har varit till fantastiskt god nytta. De var pedagogiskt utformade, tydliga och lätta att tolka och förstå. Jag nyttjade också möjligheten att kontakta er per telefon. Den information jag då fick har haft stor betydelse i samband med ansökan om äktenskapsförord och utformning av bl.a. testamenten. Bemötandet var ytterst professionellt och trevligt. Mina rekommendationer är de bästa! Med vänlig hälsning och tack! Ewa Mannerstål Wilhelmsson
av
Vi är mycket nöjda! Ett smidigt och mycket prisvärt sätt att ordna sina viktiga dokument på. Äntligen blev det av och ett stort plus för det trevliga och professionella bemötandet via telefon. Tack!
av
Läs fler kundomdömen!
Skriv ett kundomdöme

Äktenskapsförord för direkt nedladdning!

395 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Beskrivning:

Äktenskapsförord - Giftorättsgods till enskild egendom

Vill ni att all eller viss specificerad egendom ska vara vardera makens enskilda egendom och inte delas er emellan vid en bodelning? I sådant fall måste ni upprätta ett äktenskapsförord.

Detta äktenskapsförord ger er ett antal olika alternativ att välja mellan:

  • Ni kan avtala om att all egendom ska vara vardera makes enskilda egendom.
  • Ni kan avtala om att endast den ene makens egendom ska vara dennes enskilda egendom.
  • Ni kan avtala om att all egendom som vardera make ägde innan äktenskapets ingående skall vara vardera makes enskilda egendom.
  • Ni kan avtala om att det som ni kan komma att erhålla i gåva, arv och testamente skall vara enskild egendom.
  • Ni kan specificera viss egendom som ska vara enskild egendom.

Ett äktenskapsförord kan upprättas både innan ni gifter er och under äktenskapet. Med äktenskapsförordet följer även ett registreringsbrev som ni kan använda när ni skickar in ert äktenskapsförord för registrering hos Skatteverket.

Naturligtvis medföljer detaljerade instruktioner och ni kan ladda ner ert äktenskapsförord direkt efter avslutad beställning.

Fri juridisk rådgivning ingår så ni är alltid välkomna att kontakta våra jurister så hjälper vi er.

Kunder som köpt detta dokument har även köpt: