GRATIS JURIDISK RÅDGIVNING!

Ring 040-976434 vardagar mellan 9.00 - 14.30

Så här tycker våra kunder

Smidigt, enkelt och otroligt prisvärt. Vi fick våra frågor besvarade av juristen och dokumenten tog 10 minuter att fylla i. Det var mycket lättare än vad jag hade kunnat föreställa mig.
av
Imponerande! Klart prisvärt! Att det sedan även ingår support är väldigt bra, trots att vi inte behövde det denna gång. Tack!
av

Skriv ett kundomdöme

Äktenskapsförord på engelska

425 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Beskrivning:
Äktenskapsförord på engelska - Giftorättsgods till enskild egendom. Vill ni att all eller viss specificerad egendom ska vara vardera makens enskilda egendom och inte delas er emellan vid en bodelning? I sådant fall måste ni upprätta ett äktenskapsförord.
 
Med detta paket kan du och din make enkelt skriva ett juridiskt korrekt äktenskapsförord till en bråkdel av kostnaden av vad det normalt kostar att anlita en advokat för ändamålet. När ett äktenskapsförord upprättas är det av stor vikt att båda makarna förstår innebörden, annars kan det hända att äktenskapsförordet ogiltigförklaras senare. Detta paket innehåller därför, förutom ett äktenskapsförord på svenska med svenska instruktioner, även ett äktenskapsförord på engelska med instruktioner på engelska.
 
Detta äktenskapsförord ger er ett antal olika alternativ att välja mellan:
  • Ni kan avtala om att all egendom ska  vara vardera makes enskilda egendom.
  • Ni kan avtala om att endast den ene makens egendom ska vara dennes enskilda egendom.
  • Ni kan avtala om att all egendom som vardera make ägde innan äktenskapets ingående ska  vara vardera makes enskilda egendom.
  • Ni kan avtala om att det som ni kan komma att erhålla i gåva arv och testamente ska  vara enskild egendom.
  • Ni kan specificera viss egendom som ska  vara enskild egendom.
Ett äktenskapsförord kan upprättas både innan ni gifter er och under äktenskapet. Vårt äktenskapsförord är upprättat av en jurist med specialkompetens. Med äktenskapsförordet följer även ett registreringsbrev som ni kan använda när ni skickar in ert äktenskapsförord för registrering hos Skatteverket.
 
Äktenskapsförordet kan laddas ner direkt efter beställning och naturligtvis medföljer detaljerade instruktioner för hur ni fyller i dokumenten samt instruktioner om hur ni bäst kombinerar era valda alternativ. Ni är alltid välkomna med frågor till vår support såväl före som efter köpet!
Kunder som köpt detta dokument har även köpt: