Så här tycker våra kunder

Stort tack Carola för din utomordentligt fantastiska pedagogiska förmåga att göra juridiska termer mer lättförståeligt och ditt underbart vänliga bemötande! Ert koncept med juridiska dokument är toppen! Rekommenderas varmt!
av
En väldigt bra tjänst som jag varmt kan rekommendera.
av
Suverän service, bugar o tackar
av
Se fler kundomdömen...
Skriv ett kundomdöme

Bodelningsavtal mellan sambor

325 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Beskrivning:

Bodelningsavtal mellan sambor. Med vårt bodelningsavtal kan ni själva förrätta er bodelning till en bråkdel av kostnaden av vad det normalt kostar att förrätta en bodelning.

Då ett samboförhållande upphör ska en bodelning genomföras inom ett år, annars går rätten till en bodelning förlorad. Vid en bodelning mellan sambor är det endast så kallad samboegendom som ska fördelas, dvs sådan egendom som ni har införskaffat för det gemensamma boendet. För att ingen av samborna ska kunna komma och kräva något i efterhand så är det viktigt att ni upprättar ett bodelningsavtal som båda parter undertecknar. 

Om en bostad ingår i bodelningen så måste ni upprätta ett bodelningsavtal. Med vårt bodelningsavtal medföljer en ansökan om lagfart för den sambo som erhållit fastighet i bodelningen.
 
Vårt bodelningsavtal mellan sambor är garanterat juridiskt korrekt och upprättat av en jurist med specialkompetens. Naturligtvis medföljer detaljerade instruktioner för hur ni fyller i dokumenten.
Kunder som köpt detta dokument har även köpt: