Så här tycker våra kunder

Min sambo och jag är mycket nöjda med servicen. Vår upplevelse var att bemötandet var mycket professionellt. Snabb återkoppling, stort engagemang och tydlig information. Jag blev förvånad över det låga priset för rådgivning och dokument. Har letat länge och tänkt anlita jurist. Är mycket glad att jag hittade er när jag googlade. Stort tack för all hjälp.
av
Jag är jättenöjd med dokumenten och supertacksam för hjälpen med vilket dokument jag skulle fylla i när jag velade mellan 2 och skickade mail till er. Snabbt svar och supertrevlig service! Jag kommer absolut rekommendera er till mina vänner som liksom jag inte är gifta men har barn tillsammans, tusen tack för att ni skapat denna smidiga och prisvärda tjänsten!
av
Jag och min man var lite förvirrade så telefonsupporten var guld värd.
av
Se fler kundomdömen...
Skriv ett kundomdöme

Inbördes testamente mellan sambor

395 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Beskrivning:

Inbördes testamente mellan sambor. Vårt inbördes testamente mellan sambor är garanterat juridiskt korrekt och upprättat av en jurist med specialkompetens.

Som sambor ärver ni inte varandra om ni inte har ett testamente. Detta kan i värsta fall leda till att den efterlevande sambon tvingas gå från hus och hem. Det är således mycket viktigt för er som är sambor att skriva ett inbördes testamente om ni vill ärva varandra.

Detta testamente passar sambor både med och utan barn och ger er sex olika lösningar att välja mellan. Det finns möjlighet att vädja till barnen att de skall vänta med att ta ut sitt arv tills ni båda är avlidna. Därutöver finns möjligheten att ge barnen ett ekonomiskt incitament till att vänta med att kräva ut sin laglott tills ni båda är avlidna.

Vårt testamente ger er de bästa möjligheterna inom lagens ramar att skydda den efterlevande sambon från barnens laglottskrav. Naturligtvis medföljer det detaljerade instruktioner för hur ni fyller i ert inbördes testamente. Ni är alltid välkomna med frågor till vår support såväl före som efter köpet!

Kunder som köpt detta dokument har även köpt: