FRI JURIDISK RÅDGIVNING!

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kundomdöme på Facebook

 4,9 av 5

Så här tycker våra kunder

Ett otroligt lågt pris för en fin tjänst. Ringde upp juristen innan jag köpte gåvobrevet, mest eftersom jag ville försäkra mig om att priset var korrekt och att juridisk rådgivning verkligen ingick. Dokumenten är hur bra som helst och instruktionerna enkla att följa. Jag kan verkligen rekommendera Juridiska Dokument!
av
Ert stora dokumentarkiv är fantastiskt, heltäckande och dessutom är kostnaden överkomlig, om man jämför med konsultationer hit och dit. De innehåller även klausuler som vissa jurister faktiskt inte ens känner till, märkte jag, när jag köpte gåvobrevet inför sonens lagfartsansökan nyligen. All heder åt Ert mycket grundliga arbetssätt.
av
Stort TACK Thorlund Juristbyrå för den fina hjälp och service som ni gett oss . Är imponerad och förvånad av denna faktiskt enkla o snabba hanteringen av vårt ärende. Juridiken är ju vanligtvis för amatörer ett svårknäckt ämne, dessutom i de flesta fall väldigt ovänligt för plånboken. Dock inte i vårt fall. Vi rekommenderar varmt att man vid behov av juridisk hjälp kontaktar Thorlund Juristbyrå.
av
Läs fler kundomdömen!
Skriv ett kundomdöme

Gåvobrev Fastighet

395 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Beskrivning:
Gåvobrev Fastighet
 
Vårt gåvobrev är garanterat juridiskt korrekt och upprättat av en jurist med specialkompetens. Vid gåva av fastighet (fast egendom) ska alltid ett skriftligt gåvobrev upprättas och gåvomottagaren måste ansöka om lagfart inom tre månader efter gåvobrevets upprättande.
 

Vårt gåvobrev kan användas oavsett om du ska ge bort hela eller en del av fastigheten. Det finns möjlighet att ange ett antal lagligt korrekta villkor i gåvobrevet såsom exempelvis:

  • Om gåvan ska vara gåvomottagarens enskilda egendom eller inte
  • Att gåvan inte får pantsättas, överlåtas eller utmätas
  • Om gåvan ska utgöra förskott på arv eller inte
  • Att givaren ska ha nyttjanderätt till gåvan
  • Att gåvomottagaren ska överta lån som hör till fastigheten
  • Att gåvomottagaren ska utfärda ett skuldebrev som motprestation för gåvan
  • Att gåvomottagaren ska erlägga viss kontantsumma på tillträdesdagen

Förutom gåvobrevet får du också ett registreringsbrev som ska skickas till Skatteverket om gåvan är mellan makar. Naturligtvis medföljer detaljerade instruktioner och du kan ladda ner gåvobrevet direkt efter avslutad beställning.

Fri juridisk rådgivning ingår så du är alltid välkommen att kontakta våra jurister så hjälper vi dig.

 

Kunder som köpt detta dokument har även köpt: