FRI JURIDISK RÅDGIVNING!

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kundomdöme på Facebook

 4,9 av 5

Så här tycker våra kunder

Varm och trevlig, tydlig och hjälpsam. Stort tack! Efter att ha ringt runt till både surmulna och dyra jurister är jag väldigt glad över att komma över Thorlund Juristbyrå och köpa min bodelning härigenom. Något annat än 5 stjärnor vore missvisande.
av
Stort tack för er utomordentligt fantastiska pedagogiska förmåga att göra juridiska termer mer lättförståeligt och ett underbart vänliga bemötande! Ert koncept med juridiska dokument är toppen! Rekommenderas varmt!
av
Jag är mycket nöjd med servicen! Jag har bara positiva tankar om Juridiska Dokument. Då jag vid ett tillfälle kände att jag behövde goda juridiska råd så blev jag mycket vänligt, professionellt och lättförståeligt bemött! Jag tänker absolut att rekommendera Juridiska Dokument till mina nära och kära.
av
Läs fler kundomdömen!
Skriv ett kundomdöme

Bodelningsavtal mellan sambor

395 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Beskrivning:

Bodelningsavtal mellan sambor

Med vårt bodelningsavtal mellan sambor kan ni själva förrätta er bodelning till en bråkdel av kostnaden av vad det normalt kostar att förrätta en bodelning.

En begäran om bodelning måste framföras inom ett år efter att samboförhållandet upphört, annars går rätten till en bodelning förlorad. Vid en bodelning mellan sambor är det endast så kallad samboegendom som ska fördelas, dvs sådan egendom som ni har införskaffat för det gemensamma boendet. För att ingen av samborna ska kunna komma och kräva något i efterhand så är det viktigt att ni upprättar ett bodelningsavtal som båda parter undertecknar. 

Om en bostad ingår i bodelningen så måste ni upprätta ett bodelningsavtal. 
 
Vårt bodelningsavtal mellan sambor är garanterat juridiskt korrekt och upprättat av en jurist med specialkompetens. Naturligtvis medföljer detaljerade instruktioner och ni kan ladda ner bodelningsavtalet direkt efter avslutad beställning.
 
Fri juridisk rådgivning ingår så ni är alltid välkomna att kontakta våra jurister så hjälper vi er.
Kunder som köpt detta dokument har även köpt: