FRI JURIDISK RÅDGIVNING!

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kundomdöme på Facebook

 4,9 av 5

Så här tycker våra kunder

Jag hade precis en sjukt informativt samtal inför ett köp av dokument och insåg exakt hur lite jag visste om testamenten och samboavtal. Otroligt bra rådgivning, innan jag ens köpt något. Skulle förmodligen acceptera en faktura, så nöjd är jag.
av
Denna dokumentkombination har jag letat efter länge. Bra support som förklarar så till och med jag förstår. ;-) Tack för hjälpen!
av
Är kund sedan tidigare och blev lika nöjd denna gången. Ni är alltid lika hjälpsamma och dokumenten är lätta att använda.
av
Läs fler kundomdömen!
Skriv ett kundomdöme

Samboavtal och skuldebrev vid olika kontantinsats i gemensam bostad

495 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Beskrivning:

Samboavtal och skuldebrev vid olika kontantinsats i gemensam bostad

Har ni köpt en bostad tillsammans och avser att äga hälften var trots att ni betalat olika mycket i kontantinsats så är denna dokumentkombination lämplig för er. Ett skuldebrev kombinerat med ett samboavtal gör att den sambo som betalade mer i kontantinsats inte riskerar ett orättvist utfall i en framtida bodelning er emellan.

Vi har fått flera frågor från våra kunder om hur de kan reglera olika kontantinsats vid inköp av gemensam bostad. Nu behöver ni inte längre köpa ett samboavtal samt ett skuldebrev till en högre kostnad eftersom båda dokumenten ingår i detta paket. Därtill kommer detaljerade instruktioner med räkneexempel som hjälper er att på egen hand åstadkomma en juridiskt korrekt lösning till en bråkdel av vad det normalt kostar att få motsvarande hjälp av en jurist.

Samboavtalet och skuldebrevet är garanterat juridiskt korrekt och upprättat av en jurist med specialkompetens. Ni kan ladda ner era dokument direkt efter avslutad beställning.

Fri juridisk rådgivning ingår så ni är alltid välkomna att kontakta våra jurister så hjälper vi er.

 

Kunder som köpt detta dokument har även köpt: