FRI JURIDISK RÅDGIVNING!

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kundomdöme på Facebook

 4,9 av 5

Så här tycker våra kunder

Jag hade precis en sjukt informativt samtal inför ett köp av dokument och insåg exakt hur lite jag visste om testamenten och samboavtal. Otroligt bra rådgivning, innan jag ens köpt något. Skulle förmodligen acceptera en faktura, så nöjd är jag.
av
Fick exemplarisk hjälp av denna sida! Först tydliga och pedagogiska dokument man verkligen litar på. Sedan hade jag några kompletterande funderingar kring skuldebrev och även testamente. Jag fick då förstklassig support som förutom att svara väldigt snabbt också lade ned tid och energi på att räta ut mina frågetecken både pedagogiskt och tålmodigt. Jag investerade i två olika former av dokument från denna sida för ca 600 kr totalt. En bråkdel av vad det skulle kostat att sitta ned med en jurist på stan. Och för detta fick jag som sagt både klockrena dokument och instruktioner, både direkt i dokumenten och i den personliga supporten. Nyttjade både chattfunktionen och mail - båda lika snabba. 5 solar eller stjärnor i betyg, utan tvekan!
av
Är kund sedan tidigare och blev lika nöjd denna gången. Ni är alltid lika hjälpsamma och dokumenten är lätta att använda.
av
Läs fler kundomdömen!
Skriv ett kundomdöme

Samboavtal och skuldebrev vid olika kontantinsats i gemensam bostad

495 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Beskrivning:

Samboavtal och skuldebrev vid olika kontantinsats i gemensam bostad

Har ni köpt en bostad tillsammans och avser att äga hälften var trots att ni betalat olika mycket i kontantinsats så är denna dokumentkombination lämplig för er. Ett skuldebrev kombinerat med ett samboavtal gör att den sambo som betalade mer i kontantinsats inte riskerar ett orättvist utfall i en framtida bodelning er emellan.

Vi har fått flera frågor från våra kunder om hur de kan reglera olika kontantinsats vid inköp av gemensam bostad. Nu behöver ni inte längre köpa ett samboavtal samt ett skuldebrev till en högre kostnad eftersom båda dokumenten ingår i detta paket. Därtill kommer detaljerade instruktioner med räkneexempel som hjälper er att på egen hand åstadkomma en juridiskt korrekt lösning till en bråkdel av vad det normalt kostar att få motsvarande hjälp av en jurist.

Samboavtalet och skuldebrevet är garanterat juridiskt korrekt och upprättat av en jurist med specialkompetens. Ni kan ladda ner era dokument direkt efter avslutad beställning.

Fri juridisk rådgivning ingår så ni är alltid välkomna att kontakta våra jurister så hjälper vi er.

 

Kunder som köpt detta dokument har även köpt: