GRATIS JURIDISK RÅDGIVNING!

Ring 040-976434 vardagar mellan 9.00 - 14.30

Så här tycker våra kunder

Vi är mycket nöjda med vårt samboavtal och testamente från Juridiska Dokument. Tryggt och enkelt!
av
Kan verkligen rekomendera detta företag, fick svar på mina frågor blixtsnabbt via chatten
av
Smidigt och väldigt enkelt till grymt bra pris. Fick otroligt snabbt svar på mitt mail. Topp betyg!
av
Läs fler kundomdömen!
Skriv ett kundomdöme

Samboavtal för direkt nedladdning!

395 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Beskrivning:

Samboavtal Med vårt samboavtal kan du och din sambo bestämma att viss egendom såsom bostad eller bohag inte ska ingå i bodelningen vid en separation. Samboavtalet är upprättat av jurist med specialkompetens och det medföljer givetvis detaljerade instruktioner för hur ni fyller i ert samboavtal. Ni är alltid välkomna med frågor till vår support såväl före som efter köpet!

Har ni köpt en gemensam bostad men betalat olika mycket i kontantinsats så bör ni ladda ner Samboavtal och skuldebrev vid olika kontantinsats i gemensam bostad.

Ni bör ha i åtanke att sambor inte ärver varandra enligt lag. Om en av er avlider tillfaller dennes kvarlåtenskap i första hand den avlidnes bröstarvingar och i andra hand övriga legala arvingar. Detta kan i många fall leda till att den efterlevande sambon tvingas att gå från hus och hem. Ett inbördes testamente mellan sambor gör att ni skyddar den efterlevande sambon så att denne har bra förutsättningar att tryggt kunna gå vidare i livet. Här kan ni beställa ett inbördes testamente mellan sambor!

Kunder som köpt detta dokument har även köpt: