FRI JURIDISK RÅDGIVNING!

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kundomdöme på Facebook

 5 av 5

Så här tycker våra kunder

Fick hjälp inte bara med samboavtalet utan fick även svar på annat som var relevant för mig. Återkommer när vi ska skriva testamente och framtidsfullmakt. Tack för all hjälp!
av
Vi är mycket nöjda med vårt samboavtal och testamente från Juridiska Dokument. Tryggt och enkelt!
av
Kan verkligen rekomendera detta företag, fick svar på mina frågor blixtsnabbt via chatten
av
Läs fler kundomdömen!
Skriv ett kundomdöme

Samboavtal för direkt nedladdning!

395 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Beskrivning:

Samboavtal

Enligt sambolagen ska samboegendom delas lika mellan samborna när samboförhållandet upphör, oavsett vem som står som ägare eller vem som betalat egendomen. Samboegendom är gemensam bostad anskaffad för gemensamt bruk, samt bohag anskaffat för gemensamt bruk.

Med vårt samboavtal kan du och din sambo bestämma att viss egendom såsom bostad eller bohag inte ska ingå i bodelningen vid en separation. Naturligtvis medföljer detaljerade instruktioner och ni kan ladda ner ert samboavtal direkt efter avslutad beställning.

Fri juridisk rådgivning ingår så ni är alltid välkomna att kontakta våra jurister på telefon 040/976434 eller skicka ett meddelande så hjälper vi er!

Har ni köpt en gemensam bostad men betalat olika mycket i kontantinsats så bör ni ladda ner Samboavtal och skuldebrev vid olika kontantinsats i gemensam bostad.

Ni bör ha i åtanke att sambor inte ärver varandra enligt lag. Om en av er avlider tillfaller dennes kvarlåtenskap i första hand den avlidnes bröstarvingar och i andra hand övriga legala arvingar. Detta kan i många fall leda till att den efterlevande sambon tvingas att gå från hus och hem. Ett inbördes testamente mellan sambor gör att ni skyddar den efterlevande sambon så att denne har bra förutsättningar att tryggt kunna gå vidare i livet. Här kan ni beställa ett inbördes testamente mellan sambor!

Kunder som köpt detta dokument har även köpt: