Så här tycker våra kunder

Jättetrevligt bemötande, hjälpte hela tiden till per telefon när man var osäker. Kan varmt rekommenderas
av
Jag är mycket nöjd. Detta är mitt livs första testamente trots att jag är nästan 50 år. Har haft dåligt samvete länge men ändå skjutit upp det pga av höga arvoden och att det verkar vara så komplext. Med denna produkt var det både billigt och enkelt och resultatet blev riktigt bra.
av
Jag är väldigt nöjd med servicen, kunde inte vara bättre. Väldigt skönt att veta att man kan ringa om man har frågor. Dessutom hanteras önskemålen snabbt och smidigt. Rekommenderar helt klart er hädanefter!
av
Se fler kundomdömen...
Skriv ett kundomdöme

Personligt testamente

325 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Beskrivning:

Personligt testamente. Vill du själv bestämma vad som skall hända med din kvarlåtenskap vid din bortgång så måste du skriva ett personligt testamente. Genom att skriva ett personligt testamente kan du själv fördela kvarlåtenskapen som du önskar.

Vårt personliga testamente uppfyller samtliga lagstadgade formkrav och är upprättat av jurist med specialkompetens. Naturligtvis medföljer det detaljerade instruktioner för hur du fyller i ditt testamente. Du är alltid välkommen med frågor till vår support såväl före som efter köpet!

7 sidor (personligt testamente 3 sidor samt instruktioner 4 sidor)

Kunder som köpt detta dokument har även köpt: