GRATIS JURIDISK RÅDGIVNING!

Ring 040-976434 vardagar mellan 9.00 - 14.30

Så här tycker våra kunder

Jag är så nöjd. Glad att jag hittade ER på nätet. Att få hjälp att få ner mina amatörskrivna tankar till ett juridiskt dokument har gjort att jag nu känner mig så trygg. Att kunna sitta hemma i sin trygga tillvaro, men ändå nära kontakt med kunskapen hos Juridiska Dokument... det är den mest positiva känslan jag har. Trevligt, personligt och proffsigt.
av
Jättetrevligt bemötande, hjälpte hela tiden till per telefon när man var osäker. Kan varmt rekommenderas
av
Jag är väldigt nöjd med servicen, kunde inte vara bättre. Väldigt skönt att veta att man kan ringa om man har frågor. Dessutom hanteras önskemålen snabbt och smidigt. Rekommenderar helt klart er hädanefter!
av
Läs fler kundomdömen!
Skriv ett kundomdöme

Personligt testamente

395 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Beskrivning:

Personligt testamente. Vill du själv bestämma vad som skall hända med din kvarlåtenskap vid din bortgång så måste du skriva ett personligt testamente. Genom att skriva ett personligt testamente kan du själv fördela kvarlåtenskapen som du önskar.

Vårt personliga testamente uppfyller samtliga lagstadgade formkrav och är upprättat av jurist med specialkompetens. Naturligtvis medföljer det detaljerade instruktioner för hur du fyller i ditt testamente. Du är alltid välkommen med frågor till vår support såväl före som efter köpet!

7 sidor (personligt testamente 3 sidor samt instruktioner 4 sidor)

Kunder som köpt detta dokument har även köpt: