FRI JURIDISK RÅDGIVNING!

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kundomdöme på Facebook

 5 av 5

Så här tycker våra kunder

Mycket nöjd med Thorlund Juristbyrå som hjälpte mig i en svår tid. Tack
av
Trevliga, hjälpsamma och seriösa!
av
Bra och prisvärt!
av

Skriv ett kundomdöme

Bodelningsavtal för sambor i samband med ena sambons bortgång

425 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Beskrivning:

Bodelningsavtal för sambor i samband med ena sambons bortgång

När ett samboförhållande upphör på grund av att den ena sambon avlider ska en bodelning ske om den efterlevande sambon begär det i samband med bouppteckningen

Med detta bodelningsavtal kan du som är den efterlevande sambon, tillsammans med dödsboet, själv förrätta bodelning utan att blanda in en jurist eller en advokat. I bodelningen ska den så kallade samboegendomen fördelas, det vill säga sådan egendom som ni har införskaffat för det gemensamma boendet, såväl bostad som bohag. Efter att bodelningen är förrättad måste den part som erhållit en fastighet i bodelningen ansöka om lagfart med bodelningsavtalet som grund.

Vårt bodelningsavtal mellan sambor vid den ena sambons bortgång är garanterat juridiskt korrekt och upprättat av en jurist med specialkompetens. Naturligtvis medföljer detaljerade instruktioner och du kan ladda ner bodelningsavtalet direkt efter avslutad beställning.

Fri juridisk rådgivning ingår, du är alltid välkommen att kontakta våra jurister. Skicka ett meddelande så hjälper vi dig!

Kunder som köpt detta dokument har även köpt: