FRI JURIDISK RÅDGIVNING!

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kundomdöme på Facebook

 4,9 av 5

Så här tycker våra kunder

Tack för mycket god hjälp då det verkligen behövdes! Ni har på ett trevligt och lättförståeligt sätt klargjort svåra juridiska frågor. Era dokument är överskådliga och uttömmande. Med den service ni ger även utöver de skriftliga dokumenten förstår jag inte varför folk går till "vanliga juridikfirmor". Vi har varit till flera sådana utan att få den hjälp vi behövde innan vi hittade er.
av
Otroligt värdefull tjänst ni tillhandahåller! Fick svar direkt på saker jag försökt ta reda på under lång tid innan. Beställde också bodelnings blanketter genom er. Snabba svar och lysande service, som är så otroligt viktigt när man är i ett utsatt läge.
av
Jag är verkligen nöjd med den service som levererats av Thorlund Juristbyrå AB. Köpte två olika dokument via webbshoppen och det var enkla och begripbara dokument. Hade en del frågor som jag ställde endera via chatten eller e-post och dessa besvarades utan dröjsmål. Det är ju inte helt enkelt att som privatperson sätta sig in i juridikens alla turer men med personlig kontakt, Carola Rönnqvist, så har jag/vi löst mina frågeställningar. Tycker Thorlund Juristbyrå har en prisbild som är mycket tilltalande, dokumenten man behöver kostar inte en förmögenhet och skulle man behöva support så finns den att tillgå endera via telefon, chatt eller e-post. Rekommenderar de som behöver juridiska dokument eller juridisk rådgivning att anlita Thorlund Juristbyrå AB!
av
Läs fler kundomdömen!
Skriv ett kundomdöme

Bodelningsavtal mellan makar

395 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Beskrivning:

Bodelningsavtal mellan makar

Med vårt bodelningsavtal kan ni själva förrätta er bodelning till en bråkdel av vad det normalt kostar att förrätta en bodelning med hjälp av jurist eller advokat. Bodelningsavtalet kan användas både vid äktenskapsskillnad och vid bodelning under bestående äktenskap.

Tillsammans med bodelningsavtalet erhåller ni även flera andra dokument som ni kan behöva för en juridiskt korrekt bodelning mellan makar:

  • Anmälan om bodelning – För att kunna genomföra en bodelning under äktenskapet måste en anmälan om detta göras till Skatteverket innan ni kan gå vidare.
  • Registreringsbrev – Att bifoga bodelningsavtalet då ni skickar in det till Skatteverket för registrering.
  • Ansökan om lagfart – Om en fastighet ingår i bodelningen måste den make som erhållit fastigheten ansöka om lagfart.
Vårt bodelningsavtal mellan makar är garanterat juridiskt korrekt och upprättat av en jurist med specialkompetens. Naturligtvis medföljer detaljerade instruktioner och ni kan ladda ner ert bodelningsavtal direkt efter avslutad beställning.
 
Fri juridisk rådgivning ingår så ni är alltid välkomna att kontakta våra jurister så hjälper vi er.
Kunder som köpt detta dokument har även köpt: