Så här tycker våra kunder

Stort tack Carola för din utomordentligt fantastiska pedagogiska förmåga att göra juridiska termer mer lättförståeligt och ditt underbart vänliga bemötande! Ert koncept med juridiska dokument är toppen! Rekommenderas varmt!
av
Ville bara tacka för att ni finns. Första juristbyrån jag kom i kontakt med som verkligen ville hjälpa och inte bara tjäna pengar. Det som tre andra jurister plus min personliga bankman beskrev som väldigt krångligt och att ett personligt möte där de skulle debitera två timmar var ett måste. Löste ni med ett telefonsamtal på tre minuter och med ert bodelningsavtal jag köpte via Juridiska Dokument.
av
Väldigt bra dokument som inte strular till det onödigt mycket, utan lägger det på en tydlig och enkel nivå. Jag vill särskilt lyfta fram Carola som svarade snabbt på våra olika frågor, och som kunde läsa av sin kund så pass att hon gav oss ett rejält skratt när vi läste hennes mail, väldigt uppskattat i en så pass ansträngd situation som en skilsmässa är! Rekommenderas varmt!
av
Se fler kundomdömen...
Skriv ett kundomdöme

Bodelningsavtal mellan makar

395 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Beskrivning:

Bodelningsavtal mellan makar - Med vårt bodelningsavtal kan ni själva förrätta er bodelning till en bråkdel av vad det normalt kostar att förrätta en bodelning med hjälp av jurist eller advokat. Bodelningsavtalet kan användas både vid äktenskapsskillnad och vid bodelning under bestående äktenskap.

Tillsammans med bodelningsavtalet erhåller ni även flera andra dokument som ni kan behöva för en juridiskt korrekt bodelning mellan makar:

  • Anmälan om bodelning – För att kunna genomföra en bodelning under äktenskapet måste en anmälan om detta göras till Skatteverket innan ni kan gå vidare.
  • Registreringsbrev – Att bifoga bodelningsavtalet då ni skickar in det till Skatteverket för registrering.
  • Ansökan om lagfart – Om en fastighet ingår i bodelningen måste den make som erhållit fastigheten ansöka om lagfart.
Vårt bodelningsavtal mellan makar är garanterat juridiskt korrekt och upprättat av en jurist med specialkompetens. Naturligtvis medföljer detaljerade instruktioner för hur ni fyller i dokumenten. Fri juridisk rådgivning ingår. Ni är alltid välkomna med frågor till våra jurister såväl före som efter köpet!
 
24 sidor (bodelningsavtal mellan makar 9 sidor samt instruktioner 10 sidor)
Kunder som köpt detta dokument har även köpt: