FRI JURIDISK RÅDGIVNING!

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kundomdöme på Facebook

 5 av 5

Så här tycker våra kunder

Mycket nöjd med servicen och papperna
av

Skriv ett kundomdöme

Fullmakt för dödsbo

365 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Beskrivning:

Fullmakt för dödsbo

Ett dödsbo ska förvaltas fram till dess att dödsboet är avslutat. Att förvalta ett dödsbo innebär att dödsbodelägarna ska ta hand om den avlidnes tillgångar och skulder, de ska förrätta en bouppteckning och ett arvskifte och genomföra en sista deklaration. Därefter upphör dödsboet och med det även förvaltningen. Dödsboförvaltningen ska göras gemensamt av alla dödsbodelägare. I vissa fall kan en dödsbodelägare inte närvara vid alla tillfällen när det krävs, och ibland är det lättare om endast en dödsbodelägare sköter om förvaltningen med allt vad det innebär.

Denna fullmakt ger dig som dödsbodelägare möjlighet att ge en person rätt att i ditt ställe:

  • Närvara vid bouppteckning.
  • Förvalta dödsboet.
  • Närvara vid arvskifte samt godkänna detta.
  • Kvittera ut din arvslott.

Du kan välja endera ett av de olika alternativen eller välja alla för att din fullmakthavare ska företräda dig hela vägen från bouppteckning till arvskifte.

Vår fullmakt för dödsboförvaltning är garanterat juridiskt korrekt och upprättat av en jurist med specialkompetens. Naturligtvis medföljer detaljerade instruktioner och du kan ladda ner fullmakten direkt efter avslutad beställning.

Fri juridisk rådgivning ingår, du är alltid välkommen att kontakta våra jurister. Skicka ett meddelande så hjälper vi dig!

Kunder som köpt detta dokument har även köpt: