GRATIS JURIDISK RÅDGIVNING!

Ring 040-976434 vardagar mellan 9.00 - 14.30

Så här tycker våra kunder

bra dokument. snabb och kunnig kontakt.
av
Jag är väldigt nöjd med servicen som jag fått av er. Dokumenten med beskrivningar är väldigt tydliga och underlättar enormt när man ska fylla i dem. Det är toppen att ni finns. Alla människor har inte råd att betala dyra arvoden för juristtjänster. Tusen tack för all hjälp, ni är guld värda!"
av
Riktigt bra dokument med flera exempel i instruktionerna.
av
Läs fler kundomdömen!
Skriv ett kundomdöme

Arvskifteshandling

425 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Beskrivning:
Arvskifteshandling - När en bouppteckning är registrerad, bodelningen mellan dödsbo och efterlevande sambo/make förrättad och ett eventuellt testamente har vunnit laga kraft kan arvskiftet efter den avlidne genomföras. I denna arvskifteshandling delas dödsboets tillgångar upp mellan alla arvingar. Handlingen är därefter ett bevis på vilken egendom som tillskiftats respektive arvinge och därmed också den överlåtelsehandling som krävs för att:
  • Söka lagfart på ärvd fastighet.
  • Byta ägare av ärvd bostadsrätt.
  • Avsluta konton med ärvda kontanter.
  • Flytta ärvda aktier eller annan egendom. 
Vår arvskifteshandling är garanterat juridiskt korrekt och upprättad av en jurist med specialkompetens. Naturligtvis medföljer detaljerade instruktioner för hur ni fyller i dokumentet. Ni är alltid välkomna med frågor till vår support såväl före som efter köpet – det ingår!
 
11 sidor (arvskifteshandling 5 sidor samt instruktioner 6 sidor)
Kunder som köpt detta dokument har även köpt: