FRI JURIDISK RÅDGIVNING!

Ring 040-976434 vardagar mellan 9.00 - 14.30

Kundomdöme på Facebook

 4,9 av 5

Så här tycker våra kunder

Jag använde mallen för arvskifte och känner mig nöjd. Bra instruktioner medföljde för att fylla i dokumentet, och bra att kunna få juridisk support vid behov. Eftersom jag var väl insatt i bouppteckningen behövde jag framförallt hjälp med form och uppställning för arvskiftet. Jag tycker att Juridiska Dokument är ett mycket bra och prisvärt alternativ.
av
bra dokument. snabb och kunnig kontakt.
av
Jag är väldigt nöjd med servicen som jag fått av er. Dokumenten med beskrivningar är väldigt tydliga och underlättar enormt när man ska fylla i dem. Det är toppen att ni finns. Alla människor har inte råd att betala dyra arvoden för juristtjänster. Tusen tack för all hjälp, ni är guld värda!"
av
Läs fler kundomdömen!
Skriv ett kundomdöme

Arvskifteshandling

395 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Beskrivning:
Arvskifteshandling
 
När en bouppteckning är registrerad, bodelningen mellan dödsbo och efterlevande sambo/make förrättad och ett eventuellt testamente har vunnit laga kraft kan arvskiftet efter den avlidne genomföras.
 
I denna arvskifteshandling delas dödsboets tillgångar upp mellan alla arvingar. Handlingen är därefter ett bevis på vilken egendom som tillskiftats respektive arvinge och därmed också den överlåtelsehandling som krävs för att:
  • Söka lagfart på ärvd fastighet.
  • Byta ägare av ärvd bostadsrätt.
  • Avsluta konton med ärvda kontanter.
  • Flytta ärvda aktier eller annan egendom. 
Vår arvskifteshandling är garanterat juridiskt korrekt och upprättad av en jurist med specialkompetens. Naturligtvis medföljer detaljerade instruktioner och du kan ladda ner arvskifteshandlingen direkt efter avslutad beställning.
 
Fri juridisk rådgivning ingår så du är alltid välkommen att kontakta våra jurister så hjälper vi dig.
 
Kunder som köpt detta dokument har även köpt: