FRI JURIDISK RÅDGIVNING!

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kundomdöme på Facebook

 5 av 5

Så här tycker våra kunder

Välskrivna och tydliga dokument till bra pris med kanon support om det behövs.
av
Trodde inte att det var så här enkelt och bekvämt att skriva ett äktenskapsförord.
av
Hade jag vetat att det var så här enkelt att omvandla enskild egendom till giftorättsgods så hade jag gjort det för länge sedan. Juristen på banken skulle ha 4500:- och här kostade det 325:-
av
Läs fler kundomdömen!
Skriv ett kundomdöme

Äktenskapsförord - Enskild egendom till giftorättsgods

395 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Beskrivning:

Äktenskapsförord - Enskild egendom till giftorättsgods

Om ni i ett tidigare äktenskapsförord avtalat att all eller viss egendom ska vara enskild egendom kan ni med detta äktenskapsförord ändra detta så att all eller viss enskild egendom blir giftorättsgods. Ni kan också helt upphäva ert tidigare äktenskapsförord.

Med äktenskapsförordet följer även ett registreringsbrev som ni behöver eftersom äktenskapsförordet måste registreras hos Skatteverket för att vara giltigt. Naturligtvis medföljer detaljerade instruktioner och ni kan ladda ner äktenskapsförordet direkt efter avslutad beställning.

Fri juridisk rådgivning ingår, ni är alltid välkomna att kontakta våra jurister. Skicka ett meddelande så hjälper vi er!

Om ni tvärtom vill omvandla giftorätttsgods till enskild egendom så kan ni beställa ett äktenskapsförord för detta ändamål här: Äktenskapsförord - Giftorättsgods till enskild egendom.

 

Kunder som köpt detta dokument har även köpt: