Så här tycker våra kunder

Tack för mycket god hjälp då det verkligen behövdes! Ni har på ett trevligt och lättförståeligt sätt klargjort svåra juridiska frågor. Era dokument är överskådliga och uttömmande. Med den service ni ger även utöver de skriftliga dokumenten förstår jag inte varför folk går till "vanliga juridikfirmor". Vi har varit till flera sådana utan att få den hjälp vi behövde innan vi hittade er.
av
Ville bara tacka för att ni finns. Första juristbyrån jag kom i kontakt med som verkligen ville hjälpa och inte bara tjäna pengar. Det som tre andra jurister plus min personliga bankman beskrev som väldigt krångligt och att ett personligt möte där de skulle debitera två timmar var ett måste. Löste ni med ett telefonsamtal på tre minuter och med ert bodelningsavtal jag köpte via Juridiska Dokument.
av
Supernöjd! Världsklass! Kan det bli bättre? Imponerad på alla sätt och vis. Tror nog många stora bolag skulle behöva gå på kurs hos Er. Hatten av.
av
Se fler kundomdömen...
Skriv ett kundomdöme

Bodelningsavtal mellan makar

395 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Beskrivning:

Bodelningsavtal mellan makar - Med vårt bodelningsavtal kan ni själva förrätta er bodelning till en bråkdel av vad det normalt kostar att förrätta en bodelning med hjälp av jurist eller advokat. Bodelningsavtalet kan användas både vid äktenskapsskillnad och vid bodelning under bestående äktenskap.

Tillsammans med bodelningsavtalet erhåller ni även flera andra dokument som ni kan behöva för en juridiskt korrekt bodelning mellan makar:

  • Anmälan om bodelning – För att kunna genomföra en bodelning under äktenskapet måste en anmälan om detta göras till Skatteverket innan ni kan gå vidare.
  • Registreringsbrev – Att bifoga bodelningsavtalet då ni skickar in det till Skatteverket för registrering.
  • Ansökan om lagfart – Om en fastighet ingår i bodelningen måste den make som erhållit fastigheten ansöka om lagfart.
Vårt bodelningsavtal mellan makar är garanterat juridiskt korrekt och upprättat av en jurist med specialkompetens. Naturligtvis medföljer detaljerade instruktioner för hur ni fyller i dokumenten. Fri juridisk rådgivning ingår. Ni är alltid välkomna med frågor till våra jurister såväl före som efter köpet!
 
24 sidor (bodelningsavtal mellan makar 9 sidor samt instruktioner 10 sidor)
Kunder som köpt detta dokument har även köpt: