FRI JURIDISK RÅDGIVNING!

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kundomdöme på Facebook

 4,9 av 5

Så här tycker våra kunder

I det stora hela är jag fantastiskt nöjd! Jag var i ärlighetens namn nästan skeptisk till det låga priset jämfört med andra tjänster jag tittat på innan men det är precis så bra som alla säger. Mycket enkla instruktioner att följa för att få ett juridiskt korrekt bodelningsavtal och otroligt skönt att det ingår gratis rådgivning. Har kontaktat er vid ett par tillfällen för att ställa frågor och mötts av genuint god service. Har inga tveksamheter att rekommendera andra att använda denna tjänst för bodelningsavtal. Kommer själv att återvända hit i framtiden när jag får behov av andra typer av avtal eller hjälp. Tack! Hälsningar Petter Andersson, Stockholm
av
Det här var otroligt värdefullt för mig! Det gick att förstå steg för steg där man lätt kan fylla i det som ska göras. När man är i ett väldigt utsatt läge som när man behöver dessa papper är det varma bemötandet, tillgång till hjälp och enkla instruktioner guld värd! Tack!
av
Otroligt fint bemötande och genuint engagerade att juridiskt hjälpa till och förstå den enskildes situation. Dessutom har de på ett begripligt sätt hjälpt till med ett steg för steg instruktioner för sina dokument om hur man fyller i dem. Föredömligt!
av
Läs fler kundomdömen!
Skriv ett kundomdöme

Bodelningsavtal mellan makar

395 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Beskrivning:

Bodelningsavtal mellan makar

Med vårt bodelningsavtal kan ni själva förrätta er bodelning till en bråkdel av vad det normalt kostar att förrätta en bodelning med hjälp av jurist eller advokat. Bodelningsavtalet kan användas både vid äktenskapsskillnad och vid bodelning under bestående äktenskap.

Vårt paket för bodelning mellan makar innehåller följande dokument som ni kan behöva för en juridiskt korrekt bodelning mellan makar:

  • Anmälan om bodelning att skicka in till Skatteverket innan ni kan gå vidare med en bodelning under äktenskapet.
  • Bodelningsavtal för att genomföra en bodelning under äktenskapet.
  • Bodelningsavtal för att genomföra en bodelning i samband med äktenskapsskillnad.
  • Registreringsbrev att bifoga bodelningsavtalet då ni skickar in det till Skatteverket för registrering.
Vårt bodelningsavtal mellan makar är garanterat juridiskt korrekt och upprättat av en jurist med specialkompetens. Naturligtvis medföljer detaljerade instruktioner och ni kan ladda ner ert bodelningsavtal direkt efter avslutad beställning.
 
Fri juridisk rådgivning ingår så ni är alltid välkomna att kontakta våra jurister så hjälper vi er.
Kunder som köpt detta dokument har även köpt: