FRI JURIDISK RÅDGIVNING!

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kundomdöme på Facebook

 5 av 5

Så här tycker våra kunder

Var lite förundrad över det låga priset och så här i efterhand är jag än mer förundrad. Köpte en framtidsfullmakt och ett testamente. Båda dokumenten är enkla att använda med bra instruktioner. Ville försäkra mig om ett par saker så jag ringde upp och fick prata med en jurist direkt. Hon besvarade inte bara mina frågor utan gav mig även rent praktiska råd vad gäller just min familjesituation. Att juridisk rådgivning ingår är inget annat än fantastiskt! Kommer garanterat att återvända hit i framtiden.
av
Stort tack för er utomordentligt fantastiska pedagogiska förmåga att göra juridiska termer mer lättförståeligt och ett underbart vänliga bemötande! Ert koncept med juridiska dokument är toppen! Rekommenderas varmt!
av
Jag är väldigt nöjd med den service jag fått. De dokument jag köpt av er, ett testamente för 5 år sedan och nu framtidsfullmakten är bägge två tydliga och lätta att förstå eftersom ni har en sådan pedagogisk uppläggning med förklaringar punkt för punkt. Att dessutom kunna ringa, såsom jag gjorde igår och få gratis rådgivning var oerhört generöst och informationen från er jurist var var rak, tydlig och med värme - TACK! Så jag har bara positivt att säga om er!
av
Läs fler kundomdömen!
Skriv ett kundomdöme

Framtidsfullmakt

395 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Beskrivning:

Framtidsfullmakt

Med vår framtidsfullmakt kan du ge någon du litar på rätten att handha dina personliga och ekonomiska angelägenheter den dagen du själv inte kan ta hand om dessa. Fullmaktshavaren kan då, tillsammans med dig så långt det är möjligt, företräda dig och föra din talan. Den dagen du inte kan medverka till beslut längre kan fullmaktshavaren agera helt i egen regi å dina vägnar.

Tillsammans med framtidsfullmakten erhåller du även alla andra dokument som behövs för att kunna ta framtidsfullmakten i bruk och för att fullmaktshavaren ska kunna sköta sitt uppdrag på bästa sätt:

  • Information till fullmaktshavaren
  • En förteckning över anhöriga till fullmaktsgivaren
  • Underrättelse till anhöriga
  • Ansökan till tingsrätt
  • Fullmakt, om fullmaktshavaren behöver hjälp i ett specifikt ärende, exempelvis en jurist.

Naturligtvis medföljer detaljerade instruktioner och du kan ladda ner framtidsfullmakten direkt efter avslutad beställning.

Fri juridisk rådgivning ingår, du är alltid välkommen att kontakta våra jurister. Skicka ett meddelande så hjälper vi dig!

 

 

 

 

 

Vanliga frågor om framtidsfullmakt

Vad är en framtidsfullmakt?

En framtidsfullmakt är ett juridiskt dokument som ger en person du utsett rätten att hantera dina angelägenheter om du på grund av sjukdom, psykisk sjukdom eller annan anledning inte längre kan göra det själv. Detta kan inkludera beslut om din ekonomi och andra personliga angelägenheter.

Vilka angelägenheter kan en framtidsfullmakt omfatta?

En framtidsfullmakt kan omfatta en rad olika angelägenheter, både ekonomiska och personliga. Det kan handla om att betala räkningar, hantera bankaffärer, hur gåvor i ditt namn kan överlåtas eller var du ska bo. Du kan specificera vilka uppgifter fullmaktshavaren har rätt att hantera å dina vägnar.

När börjar en framtidsfullmakt att gälla?

En framtidsfullmakt börjar gälla när du, som fullmaktsgivare, blir beslutsoförmögen och din fullmaktshavare anser att den ska träda i kraft. Detta kan vara till följd av en sjukdom, olycka eller annan händelse som påverkar din förmåga att fatta beslut.

Vad händer om jag blir sjuk?

Om du blir sjuk och inte kan fatta dina egna beslut, och du har en framtidsfullmakt, kommer din utsedda fullmaktshavare att ta fullmakten i kraft, träda in och fatta beslut å dina vägnar enligt de riktlinjer och begränsningar du har angett i framtidsfullmakten.

Kan jag bestämma vem som ska fatta beslut åt mig i framtiden?

Ja, med en framtidsfullmakt kan du själv bestämma vem som ska fatta beslut åt dig om du inte längre kan göra det själv. Det ger dig möjlighet att välja någon du litar på och som känner till dina önskemål och värderingar.

Vad menas med "att vara vid sina sinnens fulla bruk" i detta sammanhang?

I sammanhanget av en framtidsfullmakt avser detta psykisk sjukdom, demens eller andra förhållanden som påverkar din mentala kapacitet. Om du inte kan fatta beslut för dig själv, kan din framtidsfullmakt träda i kraft om du har en.

Behöver jag en advokat eller jurist för att upprätta en framtidsfullmakt?

Nej, här på Juridiska Dokument kan du ladda ner en garanterat juridiskt korrekt framtidsfullmakt. Våra jurister står alltid redo att hjälpa dig, och fri juridisk rådgivning ingår i vår service. Skicka ett meddelande så hjälper vi dig!

 

Kunder som köpt detta dokument har även köpt: