FRI JURIDISK RÅDGIVNING!

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kundomdöme på Facebook

 4,9 av 5

Så här tycker våra kunder

Var lite förundrad över det låga priset och så här i efterhand är jag än mer förundrad. Köpte en framtidsfullmakt och ett testamente. Båda dokumenten är enkla att använda med bra instruktioner. Ville försäkra mig om ett par saker så jag ringde upp och fick prata med en jurist direkt. Hon besvarade inte bara mina frågor utan gav mig även rent praktiska råd vad gäller just min familjesituation. Att juridisk rådgivning ingår är inget annat än fantastiskt! Kommer garanterat att återvända hit i framtiden.
av
Stort tack för er utomordentligt fantastiska pedagogiska förmåga att göra juridiska termer mer lättförståeligt och ett underbart vänliga bemötande! Ert koncept med juridiska dokument är toppen! Rekommenderas varmt!
av
Jag är väldigt nöjd med den service jag fått. De dokument jag köpt av er, ett testamente för 5 år sedan och nu framtidsfullmakten är bägge två tydliga och lätta att förstå eftersom ni har en sådan pedagogisk uppläggning med förklaringar punkt för punkt. Att dessutom kunna ringa, såsom jag gjorde igår och få gratis rådgivning var oerhört generöst och informationen från er jurist var var rak, tydlig och med värme - TACK! Så jag har bara positivt att säga om er!
av
Läs fler kundomdömen!
Skriv ett kundomdöme

Framtidsfullmakt

395 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Beskrivning:

Framtidsfullmakt

Med vår framtidsfullmakt kan du ge någon du litar på rätten att handha dina personliga och ekonomiska angelägenheter den dagen du själv inte kan ta hand om dessa. Fullmaktshavaren kan då, tillsammans med dig så långt det är möjligt, företräda dig och föra din talan. Den dagen du inte kan medverka till beslut längre kan fullmaktshavaren agera helt i egen regi å dina vägnar.

Tillsammans med framtidsfullmakten erhåller du även alla andra dokument som behövs för att kunna ta framtidsfullmakten i bruk och för att fullmaktshavaren ska kunna sköta sitt uppdrag på bästa sätt:

  • Information till fullmaktshavaren
  • En förteckning över anhöriga till fullmaktsgivaren
  • Underrättelse till anhöriga
  • Ansökan till tingsrätt
  • Fullmakt, om fullmaktshavaren behöver hjälp i ett specifikt ärende, exempelvis en jurist.

Naturligtvis medföljer detaljerade instruktioner och du kan ladda ner framtidsfullmakten direkt efter avslutad beställning.

Fri juridisk rådgivning ingår så du är alltid välkommen att kontakta våra jurister så hjälper vi dig.

 

Kunder som köpt detta dokument har även köpt: