GRATIS JURIDISK RÅDGIVNING!

Ring 040-976434 vardagar mellan 9.00 - 14.30

Kundomdöme på Facebook

 4,9 av 5

Så här tycker våra kunder

Stort tack för er utomordentligt fantastiska pedagogiska förmåga att göra juridiska termer mer lättförståeligt och ett underbart vänliga bemötande! Ert koncept med juridiska dokument är toppen! Rekommenderas varmt!
av
Jag är väldigt nöjd med servicen, kunde inte vara bättre. Väldigt skönt att veta att man kan ringa om man har frågor. Dessutom hanteras önskemålen snabbt och smidigt. Rekommenderar helt klart er hädanefter!
av
Stort tack, för era snabba och lättförståeliga kommentarer om framtidsfullmakt. Det juridiska dokumentet är uttömmande. Jag är utomordentligt nöjd.
av
Läs fler kundomdömen!
Skriv ett kundomdöme

Framtidsfullmakt

395 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Beskrivning:

Framtidsfullmakt. Med vår framtidsfullmakt kan du ge någon du litar på rätten att handha dina personliga och ekonomiska angelägenheter den dagen du själv inte kan ta hand om dessa. Fullmaktshavaren kan då, tillsammans med dig så långt det är möjligt, företräda dig och föra din talan. Den dagen du inte kan medverka till beslut längre kan fullmaktshavaren agera helt i egen regi å dina vägnar.

Tillsammans med framtidsfullmakten erhåller du även alla andra dokument som behövs för att kunna ta framtidsfullmakten i bruk och för att fullmaktshavaren ska kunna sköta sitt uppdrag på bästa sätt:

  • Information till fullmaktshavaren
  • En förteckning över anhöriga till fullmaktsgivaren
  • Underrättelse till anhöriga
  • Ansökan till tingsrätt
  • Fullmakt, om fullmaktshavaren behöver hjälp i ett specifikt ärende, exempelvis en jurist, eller om han/hon har ett tillfälligt förhinder i sitt uppdrag som fullmaktshavare pga exempelvis sjukdom.

Vår framtidsfullmakt är garanterat juridiskt korrekt och det medföljer naturligtvis detaljerade instruktioner för hur ni fyller i era dokument. Ni kan ladda ner ert dokument direkt efter avslutad beställning och har ni frågor är ni alltid välkomna att kontakta oss såväl före som efter köpet!

20 sidor (framtidsfullmakt 8 sidor samt instruktioner 12 sidor)

Kunder som köpt detta dokument har även köpt: