FRI JURIDISK RÅDGIVNING!

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kundomdöme på Facebook

 4,9 av 5

Så här tycker våra kunder

Detta är my goto place för juridiska dokument. Jag har köpt flera dokument och är nöjd med dessa. Har alltid blivit väl bemött när jag behövt hjälp.
av

Skriv ett kundomdöme

Kallelse till bouppteckning

365 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Beskrivning:

Kallelse till bouppteckning

Med vår kallelse till bouppteckningsförrättning kan du som är förrättningsman kalla alla berörda parter till bouppteckning på rätt sätt.

En bouppteckning ska förrättas inom tre månader efter att en person avlidit och ska därefter registreras hos Skatteverket inom en månad efter förrättningsdagen. Att bli kallad till en bouppteckning är ett formkrav, därför är det viktigt att det görs på rätt sätt och att ett mottagningsbevis erhålles av alla kallade. Att en kallelse inte är korrekt utförd kan leda till att bouppteckningen måste göras om. Vår kallelse innehåller därför även ett mottagningsbevis som du kan använda dig av om du överlämnar kallelsen personligen.

Vår kallelse till bouppteckningsförrättning är garanterat juridiskt korrekt och upprättat av en jurist med specialkompetens. Naturligtvis medföljer detaljerade instruktioner och du kan ladda ner ditt dokument direkt efter avslutad beställning.

Fri juridisk rådgivning ingår så du är alltid välkommen att kontakta våra jurister på telefon 040/976434 eller skicka ett meddelande så hjälper vi dig!

Kunder som köpt detta dokument har även köpt: