FRI JURIDISK RÅDGIVNING!

Ring 040-976434 vardagar mellan 9.00 - 14.30

Kundomdöme på Facebook

 4,9 av 5

Så här tycker våra kunder

Den bästa tänkbara servicen. Enkelhet, snabb och professionell rådgivning. Är så imponerad och tacksam! Rekommenderas starkt!
av
Prisvärt avtal och jag blev mycket vänligt bemött när jag ringde för rådgivning efter att jag hade laddat ner avtalet. Fantastiskt att få ett samäganderättsavtal inklusive juridisk rådgivning för 395 kronor!
av

Skriv ett kundomdöme

Samäganderättsavtal

395 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Beskrivning:
Samäganderättsavtal - Fri juridisk rådgivning ingår så ni är alltid välkomna med frågor till våra jurister såväl före som efter köpet!
 
Om flera personer äger egendom tillsammans äger de den med samäganderätt och lagen om samäganderätt är den lag som gäller. Enligt den ska alla delägare vara överens om hur den samägda egendomen ska tas om hand och den ger även delägare rätt att ansöka hos tingsrätten om att egendomen ska säljas på offentlig auktion. Med detta samäganderättsavtal kan ni avtala bort samäganderättslagen och i lugn och ro skräddarsy hur ert samägande ska se ut för att undvika oklarheter och att osämja uppstår.
 
Ni kan bland annat avtala om
  • Hur användandet av den samägda egendomen ska se ut – Vilka veckor, dagar eller datum ska respektive delägare ha fri tillgång till den samägda egendomen, hur ska utomstående kunna använda egendomen, finns det någon som har nyttjanderätt till egendomen och hur ska detta ske osv.
  • Hur ska förvaltningen av den samägda egendomen se ut– Ska förvaltning ske enligt en förvaltningsplan, ska alla delägare sköta om förvaltningen eller ska en förvaltare utses, hur ska förvaltningen finansieras osv.
  • Avtalet – Hur ska avtalet sägas upp, ska vite utgå om en delägare gör sig skyldig till avtalsbrott, ska ny delägare träda in i avtalet eller inte osv.
Vårt samäganderättsavtal är garanterat juridiskt korrekt och upprättat av en jurist med specialkompetens. Naturligtvis medföljer detaljerade instruktioner för hur ni fyller i dokumenten och du erhåller dina dokument direkt efter beställning till den e-postadress du uppger i din beställning. Fri juridisk rådgivning ingår. Ni är alltid välkomna med frågor till våra jurister såväl före som efter köpet!
Kunder som köpt detta dokument har även köpt: