FRI JURIDISK RÅDGIVNING!

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kundomdöme på Facebook

 5 av 5

Så här tycker våra kunder

Känns tryggt att använda dokumentbevakning. En bra försäkring för våra anhöriga.
av
1950 kronor är en engångskostnad och därför är detta en mycket billigt sätt att försäkra sig om testamentet inte försvinner.
av
Billigt, snabbt, bra urval, god service o mkt trevligt bemötande
av

Skriv ett kundomdöme

Dokumentbevakning

1 950 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Beskrivning:

De flesta anhöriga respekterar en avliden persons sista vilja. Dock händer det att testamenten försvinner när innehållet inte faller en legal arvinge i smaken. Det finns idag ingen möjlighet att registrera ett testamente som fallet är med exempelvis äktenskapsförord. Istället måste vi lita på våra närmastes goda vilja och respekt.

Många lägger sina testamenten i bankfacket. Tyvärr är inte heller detta en absolut garanti för att testamentet inte försvinner. Detta eftersom den som öppnar bankfacket kan göra sig av med testamentet om så skulle ligga i dennes intresse.

I samarbete med Sveriges Begravningsbyråers Förbund erbjuder vi dig och din familj en trygg lösning på detta problem med vår tjänst Dokumentbevakning. För en engångskostnad kan du säkerställa att alla viktiga juridiska dokument förvaras på ett säkert sätt och att de verkligen kommer fram den dag det behövs.

Med dokumentbevakning kan du förvara upp till tio dokument, exempelvis:

  • Testamenten
  • Samboavtal
  • Gåvobrev
  • Personliga dokument, såsom vigselbevis, födelsebevis, beskrivning om hur du vill att din begravning ska gå till med mera.
När du avlider kontaktas dina anhöriga direkt med information om att du har dokument under dokumentbevakning och att det finns ett testamente. Du kan därför vara trygg i att dina dokument alltid kommer fram.
 

Fri juridisk rådgivning ingår så du är alltid välkommen att kontakta våra jurister. Skicka ett meddelande så hjälper vi dig!